Την απόφαση μιας γυναίκας να παντρευτεί… τον εαυτό της δημοσιοποιεί η βρετανική Mirror λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι αποτέλεσμα απελπισίας τόσων ετών.

Η 39χρονη Lynne Gollogly από το Ηνωμένο Βασίλειο έδωσε έναν όρκο μοναξιάς και λίγο πριν πατήσει τα σαράντα αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στην αναζήτηση του «κύριου Τέλειου» όπως αποκαλύπτει. Η γυναίκα που ασχολείται με την ανάλυση επιχειρήσεων αναφέρει, επίσης, ότι δεν έχει πλέον κανένα ενδιαφέρον να είναι σε μία σχέση και είναι απόλυτα ευτυχισμένη να είναι μόνη της με τον εαυτό της.

sfsgsg

Η ίδια σκοπεύει να κάνει την τελετή του γάμου της τον Απρίλιο, να φορέσει λευκό νυφικό, να έχει τον κατάλληλο στολισμό και να πάει ταξίδι στη Ρώμη για μήνα του μέλιτος. «Είμαι μόνη εδώ και καιρό και δεν με ενδιαφέρει να είμαι σε κάποια σχέση. Είχα μια σχέση όταν ήμουν νεότερη αλλά δεν κατέληξε πουθενά» προσθέτει.

Ουσιαστικά, όπως λέει η ίδια, ο «γάμος» της θα είναι σαν ένα μεγάλο πάρτι με αφορμή τα 40α γενέθλιά της, στο οποίο θα φοράει νυφικό. Αν και η ίδια δεν μπορεί να παντρευτεί τον εαυτό της νόμιμα, κάνει ό, τι μπορεί για να έχει την ευκαιρία να αναγνωριστεί αυτή η τελετή που θα διοργανώσει σαν κάτι σημαντικό και ουσιαστικό. Σε όλη αυτή την προετοιμασία την βοηθάει και η μητέρα της. «Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω γιατί ο κατάλληλος άνδρας δεν εμφανίστηκε ακόμη σε μένα. Έτσι, αποφάσισα να παντρευτώ χωρίς αυτόν. Σκέφτηκα ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να δώσω στους αγαπημένους την ευκαιρία να φορέσουν τα καλά τους ρούχα για το γάμο και να γιορτάσουμε αυτή την ιδιαίτερη μέρα για μένα» καταλήγει.