Μήλα Sekai Ichi  akrvtfrou2b

Τα πιο μεγάλα και ακριβά μήλα στον κόσμο ζυγίζουν περίπου 19 ευρώ το καθένα.

Μάνγκο Taiyo no Tamago

akrvtfrou3a

Τα αυγά στον ήλιο, όπως είναι η μετάφρασή τους καλλιεργούνται στην Ιαπωνία και η τιμή τους έχει φτάσει έως και τα 2.834 ευρώ.

akrvtfrou3b

Ανανάδες Ηνωμένου Βασιλείου

akrvtfrou4

Οι μοναδικοί αυτοί ανανάδες καλλιεργούνται στις φάρμες Lost Gardens of Heligan στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα σας κοστίσουν περίπου 1.512 ευρώ.

Πορτοκάλια Dekopon Citrus

akrvtfrou5

Το πιο γλυκό πορτοκάλι στον κόσμο άρχισε να καλλιεργείται το 1972 και το πακέτο των έξι θα σας στοιχίσει περίπου 75 ευρώ.

Φράουλες Semikiya Queen

akrvtfrou6

Με τέλεια πράσινα φύλλα και λευκούς σπόρους αυτές οι λαχταριστές φράουλες θα σας κοστίσουν περίπου 80 ευρώ το πακέτο των δώδεκα.

Τετράγωνα καρπούζια

akrvtfrou7

Κοστίζουν περίπου 756 ευρώ το καθένα και τα αγοράζουν κυρίως για διακοσμητικό. Αυτά τα περίεργα καρπούζια καλλιεργούνται σε ειδικά τετράγωνα κουτιά στην Ιαπωνία και ζυγίζουν έως και έξι κιλά.

Σταφύλια Ruby Romans

akrvtfrou8a

Με 3781 το τσαμπί αυτά τα σταφύλια από την Ιαπωνία είναι για ειδικές περιστάσεις.

Καρπούζια Densuke

akrvtfrou9a

Κοστίζουν 5.768 ευρώ το καθένα και καλλιεργούνται κάθε χρόνο 10.000 από αυτά τα μαύρα καρπούζια.

akrvtfrou9b

Πεπόνια Yubari

akrvtfrou10

Τα συγκεκριμένα πεπόνια καλλιεργούνται μόνο στο νησί Hokkaido της Ιαπωνίας και κοστίζουν 21.746 ευρώ. Η γεύση τους οφείλεται στο συνδυασμό δυο γλυκών πεπονιών για την παραγωγή τους.

Αχλάδια Βούδας

akrvtfrou1a

Σύμφωνα με το μύθο όποιος φάει αυτά τα αχλάδια σε σχήμα του Βούδα θα γίνει αθάνατος. Καλλιεργούνται σε ειδικά καλούπια για να τους δώσει το μοναδικό σχήμα τους και κοστίζουν περίπου 7,5 ευρώ το καθένα.

akrvtfrou1b