Μια 28χρονη από τον Καναδά έχει φτάσει στα άκρα το δέσιμο μαμάς – κόρης, καθώς ντύνεται πάντα ασορτί με το δίχρονο παιδί της και ποζάρει για τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.

Η κομμώτρια Ariba Pervaiz ξοδεύει ώρες κάθε μέρα στο να βρίσκει και να ταιριάζει το ντύσιμό της με εκείνο της κόρης της Aaliyana.

mmkorst8

Ο σύζυγός της Ken τις φωτογραφίζει σε πανομοιότυπες εμφανίσεις και στη συνέχεια μοιράζεται τις φωτογραφίες της με τους 80.000 followers της στο Instagram.

Μάλιστα αποκαλύπτει ότι είναι πάλι έγκυος και ο άνδρας της εύχεται να γεννήσει αγοράκι ώστε να έχει και εκείνος τη δική του μικρότερη έκδοση για να ντύνονται πανομοιότυπα.

mmkorst9

Τα ρούχα μαμάς και κόρης έχουν καταλάβει και τις τέσσερις ντουλάπες του σπιτιού ενώ η 28χρονη ασχολείται με τους λογαριασμούς της στο Instagram, το blog της και τη σελίδα της στο YouTube για έξτρα εισόδημα.

Όπως υποστηρίζει η Ariba, η μικρή το διασκεδάζει ιδιαίτερα να ντύνεται το ίδιο με τη μαμά της ειδικά όταν τους σταματάνε στο δρόμο άγνωστοι για να τις βγάλουν φωτογραφία.

mmkorst10

«Θέλω να δείξω μια θετική πλευρά της μητρότητας και πόσο διασκεδαστικό μπορεί να είναι σε νεαρή ηλικία», δήλωσε η 28χρονη.

Η ιδιόμορφη αυτή παράδοση ξεκίνησε όταν η Aaliyana ήταν μόλις λίγων μηνών και της έκαναν δώρο ένα ζευγάρι παντόφλες με ζωάκια που έμοιαζαν με εκείνα της μητέρας της.

mmkorst11

Μάλιστα ορισμένες φίλες της θέλουν να αποκτήσουν παιδιά μετά τις χαριτωμένες φωτογραφίες που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είναι σκληρή δουλειά να είσαι μαμά, αλλά ήθελα να μοιραστώ πόσο καταπληκτική εμπειρία είναι και πώς μπορείς να διασκεδάσεις με αυτό», προσθέτει η Ariba.

mmkorst1 mmkorst3 mmkorst4 mmkorst5 mmkorst6 mmkorst7 mmkorst2