Στην τιμή των 697 χιλιάδων ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα πολυτελές σπίτι που ήταν προηγουμένως εκκλησία και χρονολογούνταν από τον 19ο αιώνα.

spitekkls2

Το εντυπωσιακό οίκημα μοιάζει ακόμη με παραδοσιακή εκκλησία στο εξωτερικό του, ωστόσο περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής στους εσωτερικούς χώρους.

spitekkls3

Το Ιερό Σπίτι όπως ονομάζεται βρίσκεται στην πόλη Worcester στην Αγγλία και τα βιτρό παράθυρα παραμένουν άθικτα όπως και οι θολωτές πόρτες.

Μια θολωτή οροφή στο κεντρικό αίθριο του σπιτιού επιτρέπει στον ήλιο να φωτίζει το ακίνητο από την κορυφή μέχρι το ισόγειο.

spitekkls4

Η αξία του έχει αναγνωριστεί μάλιστα με το βραβείο «Civic Trust», το οποίο παραδίδεται σε κτίρια που πληρούν τα κριτήρια της «εξαιρετικής αρχιτεκτονικής που συνάδει με το εξωτερικό περιβάλλον».

spitekkls5

Το σπίτι διαθέτει μια αίθουσα δεξιώσεων στον πρώτο όροφο, μαζί με μια αποθήκη, ένα μπάνιο, ένα ξενώνα, το βεστιάριο, ένα βοηθητικό δωμάτιο και ένα μεγάλο γραφείο.

spitekkls6

Ο κύριος χώρος του σπιτιού με το σαλόνι, την κουζίνα και την τραπεζαρία βρίσκονται στο δεύτερο όροφο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα βρίσκεται στον τρίτο όροφο και διαθέτει μπαλκόνι με θέα στον κήπο ενώ στον τέταρτο όροφο βρίσκεται ακόμη ένα υπνοδωμάτιο.

spitekkls8 spitekkls9 spitekkls10 spitekkls1