Τα όμορφα χαμόγελα  και η τέλεια στάση του σώματος των αεροσυνοδών στην Κίνα είναι το αποτέλεσμα πολλών ωρών έντονης προπόνησης και σκληρής δουλειάς.

ekpdaers2

Αυτά τα όμορφα κορίτσια είναι οι μαθήτριες του Κολλεγίου της Πολιτικής Αεροπορίας στο Chengdu στην επαρχία Σιτσουάν.

ekpdaers3

Οι εκπαιδευόμενες αεροσυνοδοί μαθαίνουν να χαμογελούν κρατώντας ένα chopstick ανάμεσα στα δόντια τους. Βάζουν επίσης περιοδικά στο κεφάλι τους για να επιτευχθεί η τέλεια στάση.

ekpdaers4

Μια άλλη άσκηση που βοηθά τα κορίτσια να διατηρούν όρθια στάση είναι η ισορροπία με ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι τους για τρία λεπτά. Ακόμη κρατάνε ένα φύλλο χαρτί ανάμεσα στα πόδια τους για να μάθουν να στέκονται σωστά.

ekpdaers5

Οι νεαροί άνδρες και οι γυναίκες υποβάλλονται σε αυστηρή εκπαίδευση για να εξασφαλιστεί ότι συμπεριφέρονται κατάλληλα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

ekpdaers9

Η ασφάλεια είναι επίσης μια μεγάλη προτεραιότητα στο Κολέγιο. Υπάρχουν ακόμη και ειδικές τάξεις όπου οι μαθητές διδάσκονται δεξιότητες επιβίωσης και πολεμικές τέχνες, όπως Kung Fu και Taekwondo.

ekpdaers7

Μερικά μαθήματα πολεμικών τεχνών πραγματοποιούνται στην ύπαιθρο και μοιάζουν περισσότερο με την εκπαίδευση των νεοσυλλέκτων του στρατού.

ekpdaers6

Τα κορίτσια εργάζονται σκληρά για να γίνουν ισχυρότερες και να αυξήσουν τη δύναμη τους.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στα μαθήματα όπου οι εκπαιδευόμενοι αεροσυνοδοί μαθαίνουν πώς να εξουδετερώσουν έναν εγκληματία ή τρομοκράτη κατά τη διάρκεια της πτήσης.

ekpdaers8ekpdaers1

Μάλιστα για να αποφοιτήσουν πρέπει να σπάσουν μια κεραμική πλάκα με το ένα χέρι στην πρώτη τους προσπάθεια.