Με τρόμο ένας 18χρονος από την Καλιφόρνια πρόσεξε πως από κάπου μέσα στο σπίτι του, όπου ήταν μόνος, ακούγονταν παράξενοι θόρυβοι. Φοβούμενος πως είχε πει στο χώρο του κάποιος διαρρήκτης, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα αναζητώντας τον πιθανό εισβολέα.

«Φτάσαμε και ήταν τρομοκρατημένος, πίστευε πως είχε μπει κάποιος ληστής στο σπίτι», περιέγραψε στο «The Dodo» ο σερίφης Spencer Crum told The Dodo. Ο 18χρονος είχε αναφέρει επίσης πως τα σκυλιά του γάβγιζαν ασταμάτητα, προφανώς για να τον ειδοποιήσουν για τον κίνδυνο.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν το σπίτι και τότε ξαφνικά εμφανίστηκε ο «εισβολέας» να τους κοιτά με γουρλωμένα μάτια από το παράθυρο της σοφίτας.

«Κάποιος από τους αστυνομικούς άκουσε έναν θόρυβο, σαν γρατζουνιές», περιέγραψε ο Crum, «έστρεψε τον φακό του προς το σπίτι και είδε τον σκύλο να βγάζει το κεφάλι του από παράθυρο της σοφίτας». Φυσικά όλοι ξέσπασαν στα γέλια.

Ο σκύλος ήταν Μεγάλος Δανός και ανήκε στην οικογένεια. Μέσα στον πανικό του ο 18χρονος είχε ξεχάσει πως το ένα του σκυλί είχε ανέβει στη σοφίτα όπου του άρεσε να βγάζει το κεφάλι του έξω από το παράθυρο και τα άλλα του σκυλιά γάβγιζαν γιατί ήθελαν κι εκείνα να ανέβουν πάνω.

«Κάνω αυτή τη δουλεία 25 χρόνια κι έχουμε δεχθεί στο διάστημα αυτό πολλά παράξενα τηλεφωνήματα. Αλλά σκύλος που θεωρήθηκε διαρρήκτης στο ίδιο του το σπίτι;» κατέληξε ο σερίφης.

skakday1 skakday2 skakday3