Η 36χρονη Staci Yevich, μια μητέρα από το Κονέκτικατ έχει περάσει τα τρία τελευταία χρόνια από τότε πέθανε η μητέρα της από καρδιακή προσβολή στη δημιουργία μιας τεράστιας συλλογής με κούκλες.

Αυτό της έχει κοστίσει μέχρι σήμερα σχεδόν 7.000 ευρώ και έχει φτιάξει μάλιστα ένα ειδικό δωμάτιο στο σπίτι για να τις «φιλοξενήσει». Κάθε εβδομάδα αφιερώνει δύο ώρες για να απομακρύνει τη σκόνη και είναι κάτι που απολαμβάνει πολύ όπως αποκαλύπτει η ίδια. Επιπλέον δύο φορές το χρόνο αφιερώνει τρεις μέρες για να καθαρίσει πιο καλά τις κούκλες και να χτενίσει τα μαλλιά τους.

«Όταν η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή, μού άφησε ένα ποσό, περίπου 400.000 δολάρια και εγώ ξόδεψα ένα πολύ μικρό ποσό για να αγοράσω κούκλες» είπε η ίδια και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι και εκείνη θα ενέκρινε τη συλλογή μου. Με μεγάλωσε ώστε να είμαι παθιασμένη με αυτό που αγαπάω να κάνω. Της άρεσαν οι κούκλες και ως παιδί πηγαίναμε σε κατάστημα παιχνιδιών και αγοράζαμε μερικές. Όταν τώρα αγοράζω μια κούκλα το θυμάμαι και τη σκέφτομαι.

Όταν ξεκίνησε να κάνει τη συλλογή, η 36χρονη υποστηρίζει ότι οι φίλοι της νόμιζαν πως είναι τρελή. Σταδιακά όμως και όσο πέρναγε ο καιρός αγόραζε όλο και περισσότερες κούκλες και τις προσέθετε στη συλλογή της. Αργότερα ξεκίνησε και τη συλλογή πιο συλλεκτικών αντικειμένων. Η ίδια παραδέχεται ότι πλέον αγοράζει πάνω από 10 κούκλες τη φορά ενώ περνάει και πολύ χρόνο στο διαδίκτυο ψάχνοντας διάφορα μοντέλα.

Κάθε κούκλα που αγοράζει κοστίζει από 20 έως και 200 δολάρια και για την 36χρονη είναι ένα χόμπι που δεν σκοπεύει να σταματήσει.

kosysdka2 kosysdka1 kosysdka3 kosysdka4 kosysdka5 kosysdka6