Η 40χρονη Vicky Young έκανε ποδήλατο αμέριμνη φορώντας μια κοντή φούστα και μπικίνι, γύρω από το χωριό της κοντά στο Bottesford στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στον απέναντι δρόμο όμως ένας οδηγός δεν μπόρεσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της με αποτέλεσμα να ανέβει σε ένα πεζοδρόμιο και να τρακάρει σε ένα κουτί ταχυδρομείου κάνοντας ζημιά στο αυτοκίνητό του. Η αντίδρασή του ωστόσο, είναι αυτή που νευρίασε αλλά προκάλεσε και γέλιο στην γυναίκα.

asprosexe2

asprosexe3

Αποφάσισε να βρει τους γονείς της και να τους ζητήσει αποζημίωση για τη ζημιά στον καθρέφτη του αυτοκινήτου του. Όπως τους είπε χαρακτηριστικά κυκλοφορούσε με ένα μπικίνι και μια ζώνη.

Και μπορεί οι γονείς της να αρνήθηκαν να δώσουν οποιοδήποτε ποσό, αλλά η 40χρονη αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της στο Facebook, καθώς όπως λέει ο οδηγός μιλούσε πολύ σοβαρά και πιθανόν να συνεχίσει να διεκδικεί αυτό που θέλει.

asprosexe1

Ο ίδιος είπε μάλιστα στους γονείς της ότι δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί με αυτή την αμφίεση και ότι ουσιαστικά εξαιτίας της προκλήθηκε το ατύχημα. «Είμαι πολύ κολακευμένη που κάποιος τράκαρε κοιτάζοντάς με, αλλά είναι γελοίο να θέλει αποζημίωση.

Θα μπορούσε ακόμη και να κοστίσει ένα διαζύγιο στον οδηγό, αν η γυναίκα του ανακάλυπτε πώς τράκαρε το αυτοκίνητο» λέει η ίδια.

Προσθέτει μάλιστα ότι πιθανόν είναι κάποιος από την περιοχή και γι΄αυτό βρήκε τόσο εύκολα τους γονείς της, αλλά προς το παρόν δεν έχει ξαναεμφανιστεί. Η ιστορία της πάντως έχει εκατοντάδες κοινοποιήσεις και σχόλια για το συμβάν…