Είναι απολύτως λογικό ένα ερωτευμένο ζευγάρι να θέλει να είναι συνέχεια μαζί. Ωστόσο, στην Ιαπωνία το έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω.

Ρισκάροντας τη ζωή τους για χάριν μιας ιδιαίτερης φωτογράφισης, αλείφονται με λιπαντικό και ψυκτικό τζελ, τυλίγονται σε πλαστική συσκευασία και στη συνέχεια, αφαιρείται όλο το οξυγόνο από τη τεράστια συσκευασία που τους περιβάλλει, με τη βοήθεια μιας ηλεκτρικής σκούπας.

paketo1

Τα ζευγάρια πρέπει στη συνέχεια να κρατούν την αναπνοή τους για περίπου δέκα δευτερόλεπτα ή και περισσότερο, αναφέρει η βρετανική mirror.

paketo2

Όπως επισημαίνει ο Ιάπωνας φωτογράφος, Hal Kawaguchi έχει μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα στη διάθεσή του για να τραβήξει την «τέλεια» φωτογραφία, ενώ υπάρχει πάντα ένας τραυματιοφορέας στο χώρο, στη περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

paketo3

Και μπορεί αυτή η φωτογράφηση να μοιάζει επικίνδυνη και παράδοξη, ωστόσο ο φωτογράφος δέχεται βροχή αιτημάτων από ζευγάρια, κυρίως νεόνυμφα που θέλουν να δείξουν σε όλο τον κόσμο τη… στενή αγάπη που τους ενώνει.

paketo4

Το εν λόγω εγχείρημα ξεκίνησε ως φωτογραφικό πρότζεκτ, καθώς ο Kawaguchi ήθελε να δείξει ότι όταν δύο άνθρωποι αγαπιούνται θέλουν να γίνουν ένα.

paketo5

«Αυτή η θεμελιώδης επιθυμία εμπεριέχει μια ενέργεια που επηρεάζει τα πάντα στον κόσμο», προσθέτει και σημειώνει ότι όσο λιγότερη φυσική απόσταση υπάρχει μεταξύ του ζευγαριού, τόσο ισχυρότερη είναι η δύναμη της αγάπης τους.

paketo7

paketo6