Η Amy-Louise Allen είναι μια σχεδιάστρια παπουτσιών από το Λονδίνο η οποία μιλάει για τον εθισμό της στο καρτούν Hello Kitty και πώς ξεκίνησε αυτός.

Η αγάπη της για τη ροζ γατούλα χρονολογείται από τα 11 της χρόνια και έχει συσσωρεύσει δεκάδες ρούχα Hello Kitty και αξεσουάρ από τότε. Το σπίτι της 31χρονης στο βορειοανατολικό Λονδίνο είναι γεμάτο με 5.000 επώνυμα αντικείμενα με το παγκοσμίως γνωστό λευκό γατάκι, συμπεριλαμβανομένων φορεμάτων, τσαντών, κλινοσκεπασμάτων, σερβίτσιων, πάνινων και χνουδωτών παιχνιδιών.

hellokitty2

Η ίδια αναφέρει σε συνέντευξή της: «Οι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι τρελή λόγω του εθισμού μου με την Hello Kitty αλλά είναι ένα μέρος του ποια είμαι και δε θα αλλάξει ποτέ. Ξέρω ότι 30.000 λίρες ακούγεται ότι είναι μεγάλο ποσό για να δαπανηθεί αλλά έχουν όλα ξοδευτεί τα τελευταία 20 χρόνια».

hellokitty3

Η συλλογή της γυναίκας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 150 τσάντες, 50 πάνινα και χνουδωτά παιχνίδια, ρούχα, κλινοσκεπάσματα και ένα σετ δείπνου 40 τεμαχίων. Ξόδεψε επίσης 800 λίρες προσαρμόζοντας το μηχανάκι της σε ένα θεματικό Hello Kitty. «Έβαψα με σπρέι το σκούτερ μου ροζ και λευκό και πρόσθεσα φούντες και αυτοκόλλητα Hello Kitty μπροστά» είπε η ίδια.

hellokitty4

Η Amy-Louise έχει επίσης μια μοναδική εμφάνιση η οποία περιλαμβάνει γυαλιά Hello Kitty, ροζ περούκες, φορέματα και καλσόν με τα ανάλογα σχέδια. Παραδέχεται ότι εισπράττει περίεργα βλέμματα και σχόλια όταν βγαίνει από το σπίτι αλλά πλέον δεν την απασχολεί και δεν δίνει σημασία σε τίποτα παρά μόνο σε ο,τι την ικανοποιεί και την ευχαριστεί. Εφόσον αυτό είναι ο εθισμός της στη Hello Kitty, το διατηρεί.

H πραγματική εμμονή της ξεκίνησε το 1996 όταν ανακάλυψε ένα παιχνίδι Hello Kitty από βελούδο. Κάπως έτσι άρχισε και η ιδιαίτερη συλλογή της. Κάτι έκανε κλικ μέσα της όταν το εντόπισε παραδέχεται ενώ δε μετανιώνει που έχει ξοδέψει τόσα χρήματα στα αντικείμενα με το συγκεκριμένο καρτούν.

Δείτε φωτογραφίες από τη συλλογή της…

hellokitty5 hellokitty6 hellokitty7 hellokitty8hellokitty1