Αυτή η γυναίκα αστυνομικός η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στο διαδίκτυο από τον ερωτικό χορό της μπροστά στην κάμερα, έχει βρει πλέον μια νέα θέση εργασίας, αφού απολύθηκε από την υπηρεσία της.

Η Kristina Negodina είναι πλέον επαγγελματίας στρίπερ και σχεδιάζει να μηνύσει τους αστυνομικούς για την άδικη απόλυσή τους, όπως λέει χαρακτηριστικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror.

Η απομάκρυνσή της από τη θέση της ήρθε μετά από το βίντεο που δείχνει την 26χρονη να φοράει μια δερμάτινη, στενή στολή και να κάνει έναν αισθησιακό χορό στην κρεβατοκάμαρά της. Η νεαρή εργαζόταν στην αστυνομία της Μόσχας και διεκδικεί τώρα αποζημίωση ύψους περίπου 120.000 λιρών. Η μελαχρινή κοπέλα έχει υπογράψει πλέον συμβόλαιο με μια αλυσίδα στριπτ σόου και θα εμφανιστεί και σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα.

rws2

Η ίδια πάντως λέει πως δεν πρέπει να αναμένει κανείς ότι θα εμφανιστεί εντελώς γυμνή κάπου για μερικά χρήματα. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη για τη νέα καριέρα μου. Αυτή πρόκειται να είναι απλά φοβερή», είπε η 26χρονη, ενώ σε όσους την κατηγορούν απαντά ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ούτε είχε πάρει ναρκωτικά, όταν τράβηξε το επίμαχο βίντεο που ανέβασε σε μια σελίδα στο Facebook.

rws1

Φορώντας ένα αποκαλυπτικό μαύρο μπλουζάκι, ένα σφιχτό κολάν με τρύπες κατά μήκος των μηρών και ψηλά τακούνια, χόρεψε πριν στείλει ένα φιλί στην κάμερα. Η ίδια τονίζει ότι θεωρεί παράνομη την απόλυσή της και δεν διεκδικεί να πάρει πίσω τη θέση της, αλλά να λάβει την αποζημίωση που δικαιούται και διεκδικεί. Σκοπεύει, όπως λέει, να φτάσει μέχρι τέλους, για να δικαιωθεί.

 

https://www.youtube.com/watch?v=CP_VFwLoMVY