Η 28χρονη Laura Boateb είναι νέα μητέρα που ξόδεψε 14.000 λίρες από την περιουσία της μαμάς της για να κάνει χειρουργικές επεμβάσεις ώστε να μοιάζει σε ένα κινούμενο καρτούν.

Η ίδια παραδέχεται ότι έχει εθιστεί στις χειρουργικές επεμβάσεις τα τελευταία 3 χρόνια και μέσα σε αυτό το διάστημα έχει κάνει μπότοξ, προσθετική στα χείλια, τατουάζ, λεύκανση δοντιών, καθώς και έχει προσθέσει μαλλιά και νύχια. Σχεδιάζει μάλιστα να κάνει στο μέλλον ακόμη μια ενίσχυση στο στήθος, μια κοιλιοπλαστική και ενέσεις στα χείλια.

Μιλώντας για την απόφασή της να μεταμορφωθεί σε ένα «υβρίδιο Miss Piggy, Jessica Rabbit και Beyonce» όπως αυτο-χαρακτηρίζεται, είπε: «Η απώλεια της μαμάς μου πραγματικά με άλλαξε. Με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι πρέπει να κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένη και για μένα (αυτό) είναι οι πλαστικές. Μετά την επέμβαση στο στήθος, ένιωσα σαν μια πραγματική γυναίκα και πάλι. Οι αισθητικές επεμβάσεις έγιναν αμέσως ένας εθισμός. Είναι εκπληκτικό να ξέρω ότι όταν ξυπνήσω, θα έρθω πιο κοντά στη φαντασία μου για τα ανθρώπινα κινούμενα σχέδιά μου. Θέλω να μοιάζω με ένα “υβρίδιο Miss Piggy, Jessica Rabbit και Beyonce”. Ξέρω ότι η μαμά μου θα είναι ευτυχισμένη να με βλέπει έτσι».

Τη μεγάλη αλλαγή για την εξωτερική της εμφάνιση, αποφάσισε να την κάνει μόλις γέννησε το πρώτο της παιδί επειδή είχε πάρει κάποια κιλά και από τότε… άρχισε να μεταμορφώνεται! Όταν ήρθε ο θάνατος της μητέρας της αυτό έγινε ακόμη πιο έντονο μέχρι που έφτασε στην σημερινή της εμφάνιση.

Όσο για τα σχόλια του κόσμου, δεν δείχνουν να την απασχολούν πολύ, καθώς η ίδια είναι απόλυτα ευχαριστημένη με την εμφάνισή της. Όπως αποκαλύπτει, κάθε φορά που τελειώνει από μια αισθητική επέμβαση νιώθει άλλος άνθρωπος και αυτό έχει σημασία για εκείνην.

piggy1 piggy2 piggy3 piggy4 piggy5 piggy6 piggy8piggy7