Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν για μια ανθρώπινη αγκαλιά το βράδυ, για άλλους η αγκαλιά από τα μεγάλα λούτρινα αρκουδάκια τους έχει μεγαλύτερη σημασία.

Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, είναι συναισθηματικά συνδεδεμένοι ή έχουν σεξουαλική οικειότητα με τα λούτρινα ζώα τους. Έχοντας αυτό το φετίχ, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι πολλές φορές παρεμβαίνουν στα λούτρινα τους έχοντας σεξουαλικούς σκοπούς και χρησιμοποιούν διάφορα ερωτικά βοηθήματα παράλληλα. Άλλοι αγοράζουν ακόμη και εσώρουχα για τα παιχνίδια τους ώστε να μπορούν να τα… γδύνουν.

ksdadh6

Και ενώ αυτή η περίεργη τάση δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστή και δεν την αποκάλυπταν ανοιχτά όσοι την ακολουθούσαν, τώρα μερικοί σπάνε τα ταμπού και μιλάνε μέσω blog και άλλων κοινωνικών δικτύων για το φετίχ τους. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνονται να το αποδέχονται και να μην κρίνουν αρνητικά την ιδιαίτερη αυτή τάση τους και την επιθυμία τους. Ένας από αυτούς αναφέρει ότι το λούτρινο υπάρχει πάντοτε πάνω στο κρεβάτι του και όταν το αγκαλιάζει νιώθει πολύ καλύτερα.

ksdadh2

Προσθέτει μάλιστα ότι το να είσαι σε μια σεξουαλική σχέση με ένα τεράστιο λούτρινο αρκουδάκι είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από το να είσαι με έναν άνθρωπο. Αποκαλύπτει επιπλέον ότι προκαλεί έκπληξη η αποδοχή από τον υπόλοιπο κόσμο και ότι δεν το αντιμετωπίζουν με άσχημο τρόπο.

Οι χρήστες που παραδέχονται ότι έχουν φετίχ με τα λούτρινα αναφέρουν δεν νιώθουν ότι πρέπει να ντρέπονται γι’ αυτό. «Το φιλί, η αγκάλιά και το να μιλάμε και να ανησυχούμε για τα λούτρινά μας είναι απολύτως φυσιολογικό, εάν αισθανόμαστε ασφαλείς και ευτυχείς με αυτόν τον τρόπο» λέει ένας εξ αυτών. Εξάλλου, όπως αναφέρουν ο καθένας μπορεί να έχει το φετίχ του και δεν χρειάζεται να απολογείται αν δεν κάνει κακό σε κάποιον άλλον.

ksdadh3 ksdadh4 ksdadh5ksdadh1