Ένας τραβεστί πρώην τραπεζικός υπάλληλος, ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο άτομο που έχει αφαιρέσει με επέμβαση, αυτιά και μύτη, ως μέρος της επιθυμίας του να μεταμορφωθεί σε «δράκο».

Γεννήθηκε με το όνομα Richard Hernandez στην περιοχή Maricopa στην Αριζόνα  Arizona, και σήμερα ο 55χρονος, έπειτα από επώδυνες επεμβάσεις, έχει μεταμορφωθεί στον άνθρωπο που βλέπετε – μάλλον θέλει να αποτινάξει τον τίτλο του ανθρώπου και να κερδίζει αυτόν της δράκαινας… Σήμερα, το όνομά του είναι Eva Tiamat Baphomet Medusa ή απλά Tiamat (για συντομία) και όπως διαβάζουμε, εκτός των άλλων, έχει χρωματίσει τα μάτια του και έχει κάνει εξαγωγή δοντιών. Το Tiamat είναι το όνομα ενός ήρωα βιντεοπαιχνιδιού ενώ μέχρι να φτάσει σε αυτή τη κατάσταση, έχει αλλάξει ουκ ολίγους χαρακτήρες στους οποίους θα ήθελε να μοιάσει.

Φυσικά, για τις ανάγκες της μεταμόρφωσης, έχει «χτυπήσει» άπειρα τατουάζ και έχει τοποθετήσει σε εμφυτεύματα ώστε να θυμίζει ερπετό…

«Δε δίνω σημασία σε ότι λέει ο κόσμος για μένα. Αν χρειαστεί, θα σταθώ μόνος ενάντια στον κόσμο, αλλά ποτέ δεν θα συμβιβαστώ…», λέει ο ίδιος.

oug1 oug2 oug3 oug4 oug5 oug6 oug7