Το να ξεχάσεις ένα μπουφάν, ένα κινητό ή ένα ζευγάρι γυαλιά είναι συνηθισμένο. Κάποιοι γονείς όμως το παράκαναν και ξέχασαν σε διάφορα μέρη ακόμη και… τα παιδιά τους. Διαβάστε μερικές τέτοιες ιστορίες…

1. Η μητέρα που ξέχασε το μωρό της σε ένα καροτσάκι για ψώνια

paidia1

Η Miranda Asadoorian δούλευε στο κομμωτήριό της στην Αριζόνα όταν ένας πελάτης την ενημέρωσε για ένα μωρό μέσα σε ένα καροτσάκι που βρισκόταν έξω από το κατάστημά της. Το 2 μηνών μωρό είχε ξεχαστεί από τη μητέρα του η οποία εντοπίστηκε μετά από λίγη ώρα να ψωνίζει με τα άλλα δύο παιδιά της σε κοντινό παντοπωλείο. Της πήρε μάλιστα περίπου 40 λεπτά για να συνειδητοποιήσει ότι κάτι είχε ξεχάσει…

2. Η οικογένεια που ταξίδεψε 140 χιλιόμετρα μέχρι να καταλάβει ότι ξέχασε το παιδί

paidia2

Τον Αύγουστο του 2015, μία οικογένεια έκανε διακοπές στη νότια Γαλλία όταν κάνοντας μια μεγάλη διαδρομή με το αυτοκίνητο συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει την τρίχρονη κόρη του σε μια στάση που είχε κάνει νωρίτερα. Το κοριτσάκι βρήκαν περαστικοί και κάλεσαν την αστυνομία με τους γονείς να ακούν τη σχετική ανακοίνωση στο ραδιόφωνο!

3. Το μωρό που αφέθηκε να επιπλέει πάνω σε ένα φουσκωτό στη θάλασσα

paidia3

Τον Ιούλιο του 2015, ένα μωρό 10 μηνών βρέθηκε να επιπλέει σε ένα φουσκωτό στη θάλασσα όταν οι γονείς του ξεχάστηκαν κάνοντας ηλιοθεραπεία σε μια παραλία της Τουρκίας. Όταν συνειδητοποίησαν τι συμβαίνει ήταν ήδη αργά καθώς δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν ως εκεί. Το ισχυρό ρεύμα την είχε πάει μακριά. Η τουρκική ακτοφυλακή ανέλαβε να βγάλει το παιδί στην στεριά.

4. Οι γονείς που ξέχασαν το 4χρονο παιδί τους στο αεροδρόμιο

paidia4

Το 2008, το προσωπικό του αεροδρομίου Ben Gurion στο Ισραήλ βρήκε ένα τετράχρονο κορίτσι μόνο του μέσα σε ένα κατάστημα αφορολόγητων ειδών, όταν οι γονείς του έφυγαν χωρίς αυτό. Είχαν μάλιστα επιβιβαστεί σε πτήση για το Παρίσι με τα 4 από τα 5 παιδιά τους. Κατάλαβαν ότι είχαν ξεχάσει το πέμπτο παιδί τους μόνο μόλις τους ενημέρωσε το πλήρωμα του αεροσκάφους. Ευτυχώς για το κοριτσάκι ήταν σε θέση να πει το όνομά του στους εργαζόμενους του αεροδρομίου και έτσι το επιβίβασαν στην επόμενη πτήση για Παρίσι.

5. Ο πατέρας που ξέχασε την κόρη του στο πάρκινγκ

paidia5

Το Μάιο του 2015, ένας πατέρας στη Μασαχουσέτη έκανε μια κλήση στο τηλέφωνο ανάγκης, ευρισκόμενος σε πανικό και λέγοντας ότι είχε επιβιβαστεί στο τρένο και ότι είχε ξεχάσει την κόρη του στο πάρκινγκ του σταθμού. Η κόρη του ήταν μόλις ενός έτους και την είχε αφήσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Τελικά οι Αρχές την εντόπισαν και την έβγαλαν από το αυτοκίνητο όπου παρέμεινε για περίπου 35 λεπτά.