Οι υπάλληλοι καθαριότητας σε δημόσιους χώρους όπως μεγάλα εμπορικά κέντρα και πάρκα βρίσκονται αντιμέτωποι με πολλά παράξενα… ευρήματα εν ώρα εργασίας. Όμως αυτό που βρήκε ένας υπάλληλος καθαριότητας στην Αυστραλία σίγουρα δεν το περίμενε.

Όταν πήγε να καθαρίσει τις τουαλέτες στο Yarra Bend Park στη Μελβούρνη της Αυστραλίας βρήκε μέσα στο κουτί που στηρίζεται το χαρτί υγείας ένα… πόσουμ! Το μικρό μαρσιποφόρο φαίνεται πως βρήκε στέγη εκεί χωρίς κανείς να το αντιληφθεί. Το πόσουμ βρέθηκε να κάθεται πίσω από δύο ρολά χαρτιού υγείας ένα από τα οποία φαίνεται πως το είχε διαλύσει. Ευτυχώς το πόσουμ βρέθηκε από έναν υπάλληλο καθαριότητας και όχι από κάποιον επισκέπτη που θα μπορούσε να έχει τρομάξει πολύ περισσότερο την… κρίσιμη ώρα. Ο ζαλισμένος από το θέαμα εργαζόμενος έκανε την παράξενη ανακάλυψη όταν άνοιξε κατά τη διάρκεια της βάρδιας του το κουτί αποθήκευσης με το χαρτί υγείας.

Ο υπάλληλος ειδοποίησε τους φύλακες του πάρκου για το ασυνήθιστο σπίτι που βρήκε το μικρό ζώο και το οποίο βέβαια έπρεπε να υποστεί «έξωση» αλλά μεταφέρθηκε σε ένα πιο… ευρύχωρο κατάλυμα! Η σελίδα του Πάρκου στο Facebook δείχνει το νέο σπίτι του πόσουμ, ένα μεγάλο ορθογώνιο κουτί που συνδέεται με ένα δέντρο. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ζωάκι βρίσκει καταφύγιο σε ένα παράξενο μέρος του πάρκου αλλά και σε μια τουαλέτα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror τον περασμένο Οκτώβριο, ένας μεγάλος αρουραίος ανακαλύφθηκε να προσπαθεί να αναρριχηθεί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αμερική μέσα από μια τουαλέτα. Ωστόσο το ζώο κόλλησε στους σωλήνες της τουαλέτας. Εκείνη τη φορά είχε ανακαλυφθεί από τους άτυχους επισκέπτες που άκουσαν έναν παράξενο θόρυβο και έψαξαν να βρουν τι συμβαίνει!

Το τυχερό πόσουμ πάντως δέχτηκε την αγάπη των υπαλλήλων και βρήκε ένα καινούριο και σίγουρα πιο άνετο σπίτι… Και μάλλον πιο καθαρό!

posoum2