Η ιστορία μοιάζει με παραμύθι, αλλά είναι βγαλμένη από την καθημερινότητα και ένα περιστατικό που συνέβη σε ένα ταξί στη Βρετανία. Ο 32χρονος Jay Breen μπήκε σε ένα ταξί στο αεροδρόμιο του Χίθροου στο οποίο επιβιβάστηκε και μια «γυναίκα μυστήριο» όπως τη χαρακτηρίζει, αλλά παρά τις σκέψεις του ότι ήταν «πανέμορφη», δεν κατάφερε να πάρει τον αριθμό της.

Όταν εκείνη κατέβηκε, ο άνδρας συνειδητοποίησε ότι είχε αφήσει μέσα στο ταξί ένα μονό αθλητικό παπούτσι. Εκφράζοντας τη θλίψη του που δεν μπόρεσε να μάθει περισσότερα για εκείνη, ο 32χρονος δημοσίευσε μια selfie στο Twitter, γράφοντας: «Μοιράστηκα ένα ταξί από το αεροδρόμιο του Χίθροου με ένα όμορφο κορίτσι που άφησε πίσω το παπούτσι του, αλλά δεν πήρα τον αριθμό της».

Στη φωτογραφία που ανέβασε, φαίνεται και το λευκό παπούτσι με το ροζ λογότυπο και το γαλάζιο τελείωμα. Ο ίδιος τώρα ψάχνει να βρει μέσω του διαδικτύου και των social media το κορίτσι αυτό και δηλώνει στη βρετανική Daily Mail: «Είναι πραγματικά υπέροχη και γέμισε την καμπίνα του ταξί με μια ενέργεια που δεν έχω βιώσει εδώ και πολύ καιρό. Θα ήθελα πραγματικά να τη βρω».

asdf01

Ο νεαρός πήρε το ταξί από μια δημοφιλή πλατφόρμα εύρεσης ταξί και κατά τη διάρκεια της διαδρομής, όπως λέει, συζήτησαν για τα αγαπημένα τους στέκια στην πρωτεύουσα. Ο 32χρονος περιγράφει την κοπέλα ως ένα μυστηριώδες κορίτσι με καστανά μαλλιά και γαλανά μάτια. Φορούσε ένα μπλε τζιν και μαύρο ρούχο από πάνω. Όπως είπε, είχε επίσης ένα μπλε ναυτικό σακίδιο και ταξίδευε στις 23 Ιανουαρίου το μεσημέρι.

«Έχει μια αδελφή, και αγαπάει το Λονδίνο. Νομίζω ότι μπορεί να αναφέρθηκε στο Southampton, αλλά δεν είμαι σίγουρος», πρόσθεσε. Από την ανάρτηση της φωτογραφίας στις 27 Ιανουαρίου δεν έχει βρει την κοπέλα, αλλά έχει λάβει πολλά σχόλια, όπως ότι την επόμενη φορά δεν θα πρέπει να είναι τόσο ντροπαλός! Πάντως πολλοί σχολιάζουν ότι πρόκειται για μια σύγχρονη ιστορία «Σταχτοπούτας», όχι όμως με γοβάκι, αλλά με αθλητικό παπούτσι!asdf03

asdf02