Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι… Αυτό αποδεικνύεται ακόμη μια φορά και αυτή τη φορά από φάρσα που έστησαν φίλοι από την Αμερική. «Εγκέφαλος» της φάρσας ο 22χρονος Staten Island από τη Νέα Υόρκη γνωστός για τις φάρσες του στο YouΤube.

Η παρέα των ανδρών άφησε εκτεθειμένη μια McLaren 650S Spider αξίας 260.000 ευρώ και το κλειδί σε εμφανές σημείο και κρύφτηκαν μέχρι τα πρώτα «θύματα» της φάρσας που θα ήθελαν από το να το κλέψουν μέχρι απλώς να το οδηγήσουν, να εμφανιστούν. Η παρέα των ανδρών είχε ενσωματώσει στο κάθισμα ένα μικρό ηλεκτροσόκ και κάθε φορά που κάποιος έμπαινε μέσα για να το οδηγήσει εκείνοι πατούσαν το μαγικό κουμπί που ήταν βέβαια ακίνδυνο για τα «θύματα».

mcl01

Οι πρώτοι επίδοξοι οδηγοί δεν άργησαν να φανούν. Αρχικά επεξεργάζονταν το αυτοκίνητο και κοιτούσαν αν βρίσκεται κάποιος κοντά. Μερικοί μάλιστα έβγαλαν και selfies! Όταν καταλάβαιναν ότι το αυτοκίνητο ήταν «μόνο» του, έμπαιναν μέσα και μόλις έβαζαν το κλειδί για να βάλουν μπρος το πανάκριβο όχημα η παρέα πατούσε το κουμπί.

Οι τρομαγμένοι οδηγοί σε δευτερόλεπτα πετάγονταν έξω από το αυτοκίνητο μην ξέροντας τι συμβαίνει. Η κρυμμένη παρέα που έστησε τη φάρσα, ενθουσιασμένη από την επιτυχία της, δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει. Κάποιοι είχαν τρομάξει τόσο πολύ που δεν μπορούσαν να ανοίξουν καλά την πόρτα και να βγουν από το πανάκριβο αυτοκίνητο. Και φυσικά οι φαρσέρ γελούσαν υστερικά με τις αντιδράσεις. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η παρέα κάνει φάρσες με ανυποψίαστους πολίτες…

Δείτε το βίντεο που έχει χιλιάδες προβολές μέσα σε 3 μόνο μέρες…

mcl02 mcl03 mcl04