Τι θα συμβεί αν μια γυναίκα αφήσει τον σύντροφό της να την ντύσει για μια ολόκληρη εβδομάδα; Αυτό το πείραμα έκανε ένα ζευγάρι, η Nina και ο σύντροφός της ο Chris. «Ο φίλος μου, ο Chris, δεν με βλέπει με τον ίδιο τρόπο που βλέπω εγώ τον εαυτό μου. Ήθελα λοιπόν να δω πώς κάποιος που δεν έχει ανασφάλειες πώς θα με έντυνε για μια εβδομάδα. Το καθημερινό μου στυλ είναι συνήθως μια φούστα, μια μπλούζα, χρυσά κοσμήματα, μπούκλες και ένα σακάκι» είπε η ίδια. Όπως αποκάλυψε ωστόσο είναι ανασφαλής και δεν τολμάει να φορέσει διαφορετικά ρούχα γιατί θεωρεί ότι δεν της πηγαίνουν. Επιπλέον όπως λέει της αρέσει να κρύβει τα χέρια της και να «κρύβεται» πίσω από μπουφάν.

Τι αποφάσισε όμως να της φορέσει το αγόρι της; Οι κανόνες ήταν οι εξής: Άφησε τον Chris να επιλέξει ανάμεσα στα ρούχα της και τα παπούτσια της, θα μπορούσε να αγοράσει αν ήθελε κάτι επιπλέον, δε θα αποκάλυπταν σε κανέναν το πείραμα για να δουν αντιδράσεις και η ίδια δε θα έλεγε μέχρι το τέλος του πειράματος πώς αισθανόταν με αυτά τα ρούχα. Την έντυσε λοιπόν ως εξής για μία εβδομάδα.

Δευτέρα

Screen Shot 2016-02-02 at 7.40.10 PM

Ο σύντροφός της επέλεξε να της φορέσει αυτά τα ρούχα γιατί δεν την είχε δει όπως είπε ποτέ με πουκάμισο με γιακά. Επίσης σπάνια πιάνει τα μαλλιά της επάνω οπότε προτίμησε ένα τέτοιο λουκ στα μαλλιά.

Τρίτη

Ακόμη ένα ρούχο που ντρεπόταν να φορέσει η Nina. Ένα λουλουδάτο φόρεμα με φλατ παπούτσια. Και όμως στον σύντροφό της και πιθανόν και σε άλλους άντρες θα άρεσε πολύ.

Τετάρτη

ΤΕΤΑΡΤΗ1

Ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν με ένα ασπρόμαυρο κοντό σύνολο επέλεξε για την Τετάρτη ο Chris. Ένα ρούχο το οποίο η Nina πίστευε ότι δεν της πήγαινε. Επιπλέον το καπέλο θα ήταν το τελευταίο που θα διάλεγε εκείνη να φορέσει.

Πέμπτη

ΠΕΜΠΤΗ1

Αυτή ήταν ίσως η πρώτη φορά στη ζωή της που φόρεσε τζιν δυο φορές την ίδια εβδομάδα καθώς όπως αποκάλυψε θεωρεί ότι δεν της πηγαίνουν καθόλου. Όμως τελικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό.

Παρασκευή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

«Αυτό είναι το χειρότερο ρούχο που έχω φορέσει» αποκαλύπτει η Nina το οποίο όπως φαίνεται άρεσε στον Chris ο οποίος όπως λέει δεν την βλέπει συχνά με παντελόνια και θεώρησε ότι αυτό θα ήταν κάτι ανατρεπτικό για την ίδια.

Σάββατο

ΣΑΒΒΑΤΟ1

Ένα απλό φόρεμα το οποίο αν και είχε ξαναφορέσει η Nina την έκανε να νιώσει ανασφάλεια. Ο σύντροφός της όμως το έβλεπε πολύ ωραίο επάνω της και ταιριαστό με το σώμα της.

Κυριακή

ΚΥΡΙΑΚΗ1

Ένα ντύσιμο που θα μισούσε να φορέσει η Nina και δεν θα το επέλεγε. Όπως επίσης δεν θα επέλεγε να μην βάλει καθόλου μακιγιάζ. Πράγμα που της είπε να κάνει ο σύντροφός της και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου άσχημο.

Το αποτέλεσμα είναι ότι η συγκεκριμένη κοπέλα όπως και πολλές άλλες βέβαια φαίνεται πως είτε ένιωθε ανασφάλεια με το σώμα της είτε είχε κάποια ρούχα που αν και της πήγαιναν η ίδια τα απέρριπτε. Αποκαλύπτει ακόμα πόσο διαφορετικά βλέπουν το γυναικείο ντύσιμο άνδρες και γυναίκες και επίσης ότι το μακιγιάζ για τους άνδρες δεν είναι πάντα κάτι που προτιμούν στις γυναίκες.