Αυτά τα κορίτσια μπορεί να μοιάζουν σαν δίδυμα, αλλά είναι απλώς η μία σωσίας της άλλης…

Η Niamh Geaney εντόπισε τη σωσία της Irene Adams χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα Twin Strangers και το ζευγάρι αποφάσισε να δει αν η παράξενη ομοιότητα τους ήταν κάτι παραπάνω από μια εξωτερική ίδια εμφάνιση. Έτσι αποφάσισαν να κάνουν τεστ DNA για να δουν αν μπορεί να έχουν κάποια παραπάνω σχέση. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πέρα από την ομοιότητα που έχουν, δεν υπάρχει τίποτε άλλο να τις συνδέει, παρά μόνο ότι είναι και οι δύο από την Ιρλανδία.

Επιπλέον σύμφωνα με την Mirror τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση ούτε οι οικογένειές τους, καθώς οι πρόγονοι της Niamh προέρχονταν από τη Νότια Δυτική Ασία πριν από 20.000 χρόνια, ενώ της Irene από τη Μεσοποταμία.

Η 27χρονη Niamh δήλωσε σχετικά: «Και οι δύο είχαμε πάντα αυτή την περιέργεια να μάθουμε αν είχαμε κάποια σχέση. Ήταν τα σχόλια στο YouTube και στα κοινωνικά δίκτυα που τελικά μας έκαναν να πάμε να κάνουμε την εξέταση, καθώς όλοι ήταν τόσο περίεργοι και ήθελαν να διαπιστώσουμε αν έχουμε καμιά συγγενική σχέση. Εννοώ ότι απλά θέλαμε να γνωρίζουμε αν υπήρχε κάποια σχέση πολύ πιο πίσω από εμάς που να μας έκανε πανομοιότυπες και νομίζω για τουλάχιστον 200.000 χρόνια πριν δεν μπορεί να υπάρχει κάποια σύνδεση. Όταν πήραμε τα αποτελέσματα δεν μας εξέπληξαν και δεν περιμέναμε να μάθουμε κάτι από το τεστ, καθώς το περίεργο θα ήταν να είχαμε κάποια σχέση. Εξάλλου το νόημα ενός σωσία είναι ότι υποτίθεται ότι δεν είσαι συγγενής με τον άλλο».

Η Niamh τώρα βοηθά κι άλλα άτομα να βρουν το σωσία τους. Μάλιστα, έχει βρει άλλα δύο κορίτσια που της μοιάζουν πάρα πολύ πριν την Irene. Η Niamh και η Irene, οι οποίες και οι δύο τώρα ζουν στο Δουβλίνο, πίστευαν ότι η πιθανότητα να έχουν συγγένεια θα ήταν συναρπαστική, αλλά και πάλι είναι ευχαριστημένες που η ίδια εμφάνισή τους είναι συμπτωματική. Η Niamh μάλιστα αναφέρει ότι ο στόχος της είναι να βρει τα άλλα τέσσερα άτομα που της μοιάζουν, καθώς πιστεύει ότι ο κάθε άνθρωπος έχει άλλους 7 στον πλανήτη που του μοιάζουν πάρα πολύ.

sme03sme01 sme04 sme05sme01