Έκανε το χόμπι του επάγγελμα και πλούτισε! Ο λόγος για τον 30χρονο Michael Zee που ζει στο Λονδίνο ο οποίος άρχισε να βγάζει φωτογραφίες από τα υπέροχα πρωινά που έφτιαχνε κάθε μέρα για τον ίδιο και το σύντροφό του, από το 2013.

Σχεδόν 3 χρόνια αργότερα, ο Michael Zee έχει ξεκινήσει μια νέα καριέρα, με ένα λογαριασμό στο Instagram με πάνω από μισό εκατομμύριο followers και έχοντας κάνει μια συμφωνία για ένα βιβλίο.

Όλα ξεκίνησαν όταν μετακόμισε για να συζήσει με το σύντροφό του το 2013. Ο πρώην δάσκαλος που δούλευε και ως σερβιτόρος ξύπναγε κάθε πρωί και έφτιαχνε πρωινά και για τους δύο. Μια μέρα δημοσίευσε μία από τις φωτογραφίες του με ομελέτα, σαλάμι και αβοκάντο και κατακλύστηκε από σχόλια και likes από τους φίλους του. Τότε ο Michael αποφάσισε να δημοσιεύει κάθε μέρα το πρωινό που έφτιαχνε.

Οι φωτογραφίες έγιναν γρήγορα τόσο δημοφιλείς ώστε σταμάτησε να τις ανεβάζει στο δικό του προφίλ και δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Instagram με το όνομα SymmetryBreakfast γράφοντας: «Για μένα και τον φίλο μου». Όταν ο αριθμός των followers άρχισε να ανεβαίνει αυτό «πίεζε» τον Michael να φτιάχνει όλο και πιο παράξενα και εντυπωσιακά πρωινά για τους θαυμαστές! Πλέον συγκεντρώνει πάνω από 17.000 likes σε κάθε πρωινό που ανεβάζει στο προφίλ του.

Στην αρχή όπως λέει ο ίδιος δαπανούσε 70-100 λίρες κάθε εβδομάδα για τα υλικά του πρωινού και προσπαθούσε ποτέ να μην βάζει το ίδιο υλικό μέσα στην ίδια εβδομάδα, ενώ φτιάχνει πάντα κάτι πολύπλοκο για να μην απογοητεύει όσους τον ακολουθούν. Αυτό που επίσης κάνει τα πρωινά του να ξεχωρίζουν είναι ότι είναι απόλυτα συμμετρικά, σχεδόν σαν ψεύτικα.

Αν και ο ίδιος για 2 χρόνια δεν το έκανε για να βγάζει χρήματα, αλλά από την αγάπη του γι΄αυτό, πλέον εγκατέλειψε τη δουλειά του ως δάσκαλος και έκανε συμβόλαιο για την έκδοση ενός βιβλίου με τίτλο «SymmetryBreakfast: Cook-Love-Share» δηλαδή «Συμμετρικό πρωινό: Μαγείρεψε-Αγάπησε-Μοιράσου» και στο οποίο θα περιέχονται 80 συνταγές από πρωινά. Το βιβλίο θα εκδοθεί τον Αύγουστο. Όπως αποκαλύπτει στη Daily Mail, το συμβόλαιο για το βιβλίο του αποφέρει περισσότερα χρήματα από τους μισθούς ενός ολόκληρου έτους, πράγμα το οποίο δεν περίμενε σε καμιά περίπτωση.

Όπως λέει βέβαια δεν επαναπαύεται καθώς το βιβλίο μπορεί να γίνει best-seller ή να αποτύχει εντελώς. Εκείνος ωστόσο συνεχίζει να ανεβάζει καθημερινά τα πρωινά του και να ευχαριστεί όσους τον ακολουθούν όσο το Instagram είναι ζωντανό, καθώς συνεχώς όλα αλλάζουν, όπως χαρακτηριστικά λέει. fgss02 fgss03 fgss04 fgss05 fgss06 fgss07 fgss08 fgss09fgss01 fgss10