Όσο άψογα κι αν έχεις σχεδιάσει το γάμο σου, πάντα μπορεί να συμβεί κάτι απρόοπτο που μπορεί κυριολεκτικά να τον «τινάξει στον αέρα» και φυσικά δεν μπορούσε να προβλέψει κανείς.

Η βρετανική Mirror δημοσιεύει μερικές πραγματικά πολύ αστείες φωτογραφίες γάμου, πριν ή μετά την τελετή που μπορεί να μην κατέστρεψαν το μυστήριο, αλλά τουλάχιστον έδωσαν μια άλλη αίσθηση στο οικογενειακό άλμπουμ.

Οι πραγματικά αστείες φωτογραφίες περιλαμβάνουν photobombings, αποκαλύψεις και απροσδόκητες συμπεριφορές ζώων και έχουν κυκλοφορήσει από την Διεθνή Κοινότητα των Επαγγελματιών Φωτογράφων Γάμου ως μέρος ενός διαγωνισμού για τις καλύτερες φωτογραφίες από τη «μεγάλη μέρα».

Αυτές είναι μόνο μερικές εικόνες από τον τριμηνιαίο διαγωνισμό της κοινότητας. Οι κατηγορίες που περιλαμβάνονται στο διαγωνισμό είναι μεταξύ άλλων οι: «Προετοιμασία», «πρώτος χορός» και «αγάπη της οικογένειας». Η κοινότητα κάνει τριμηνιαίους διαγωνισμούς από το 2008 με χιλιάδες συμμετοχές με αστείες φωτογραφίες. Ο Joe Milton, διευθυντής της κοινότητας, ανέφερε ότι μόνο το 2015 στάλθηκαν 20.000 φωτογραφίες, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο αστείες.

Ο ίδιος σχολίασε επίσης: Αγαπώ ιδιαίτερα αυτές τις αστείες φωτογραφίες. Υπάρχει ένας συνδυασμός πραγμάτων που κάνουν μια φωτογραφία γάμου αστεία. Πρώτα απ’ όλα, ο φωτογράφος πρέπει να έχει αίσθηση του χιούμορ για να καταλάβει και να τραβήξει τη φωτογραφία. Το σωστό χρονοδιάγραμμα είναι φυσικά απαραίτητο για πολλές από αυτές τις εικόνες, καθώς αν ο φωτογράφος περίμενε μια άλλη στιγμή η εικόνα θα είχε χαθεί. Ο φωτογράφος πρέπει επίσης να έχει αυτή την ιδιαίτερη ικανότητα για να δει την εικόνα δημιουργικά, εκεί όπου οι περισσότεροι άνθρωποι θα το έχαναν. Για παράδειγμα κάποιες αντανακλάσεις θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πολύ αστείες εικόνες που δεν μπορεί να παρατηρήσει κάποιος με μια πρώτη ματιά ή επίσης τα συμπαθητικά τετράποδα που μπορούν να γίνουν μέρος της φωτογραφίας και να την κάνουν τόσο αστεία, πραγματικά για βραβείο. Στις παρακάτω φωτογραφίες υπάρχουν τέτοια παραδείγματα.

Απολαύστε τις…

pfg05 pfg02 pfg03

pfg04

saffg06 saffg01 saffg02 saffg03 saffg04 saffg05