Το τελευταίο πράγμα που περίμενε ο νεαρός που έκανε την πρόταση γάμου στη μέση του δρόμου στο Chengdu, πρωτεύουσα της νοτιοδυτικής επαρχίας Σιτσουάν της Κίνας, ήταν η κοπέλα του να δει το δαχτυλίδι και να εξαφανιστεί.

Ο νεαρός άνδρας αποφάσισε να κάνει μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου στην κοπέλα του και μάλιστα είχε προσλάβει χορευτές για να κάνουν ένα ιδιαίτερο σόου μπροστά της. Αρχικά, σύμφωνα με τους περαστικούς που ήταν στο σημείο, η κοπέλα έδειξε συγκινημένη και άρχισε να κλαίει όταν ο άνδρας πλησίασε προς το μέρος της. Αλλά όταν ο ίδιος γονάτισε και άνοιξε το κουτάκι με το δαχτυλίδι, η ίδια φάνηκε λιγότερο εντυπωσιασμένη από πριν και η συγκίνηση άρχισε να φεύγει.

«Τα μάτια της άνοιξαν, έβαλε το χέρι της στο στόμα της και στη συνέχεια γύρισε και έφυγε χωρίς να πει τίποτα», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας σε τοπικό κανάλι. Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, η κοπέλα αργότερα μιλώντας με μια φίλη της διαδικτυακά σε μια εφαρμογή για γρήγορες συνομιλίες αποκάλυψε: «Γιατί ήταν τόσο μικρό (το διαμάντι); Δεν το πρόσεξε ή αυτός ποτέ δε νοιαζόταν για μένα;». με την φίλη της να της απαντάει: «Μην ανησυχείς. Ίσως σε περιμένει ένα μεγαλύτερο ή δεν είχε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτή τη στιγμή».

Οι φωτογραφίες από την ώρα της πρότασης γάμου στον κεντρικό δρόμο κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα από τα διεθνή μέσα και τα κοινωνικά δίκτυα. Στις φωτογραφίες φαίνεται η κοπέλα που ενώ αρχικά απολαμβάνει τους χορευτές και έχει πάρει την ανθοδέσμη στη συνέχεια αφήνει στα «κρύα του λουτρού» τον επίδοξο γαμπρό, παίρνει την ανθοδέσμη και τον αφήνει να περιμένει γονατιστός. Εννοώντας προφανώς ότι η πρόταση γάμου δεν γίνεται δεκτή λόγω… διαμαντιού! Το αν θα επιστρέψει με νέο δαχτυλίδι ο νεαρός είναι άγνωστο και… αμφίβολο.

protash1

protash2

protash3

protash4