Ένας Καναδός τρανσέξουαλ πατέρας, αφήνει πίσω του τη σύζυγο για τα επτά παιδιά του προκειμένου να ζήσει ως εξάχρονο κορίτσι. Ονομάζεται Stefonknee (προφέρεται Stephanie) Wolschtt, είναι 46 ετών  και ήταν παντρεμένος τα τελευταία 23 χρόνια όταν συνειδητοποίησε ότι ήταν τρανσέξουαλ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Independent.

«Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι υπήρξα παντρεμένος. Δεν μπορώ να αρνηθώ τα παιδιά μου. Αλλά έχω προχωρήσει μπροστά και θέλω να ζήσω ως παιδί», λέει σε ένα βίντεο, της σειράς The Transgender Project.

Όπως είπε, η σύζυγός του δεν μπόρεσε να την αποδεχτεί ως τρανσέξουαλ, και της ζήτησε να «σταματήσει να είναι trans ή να φύγει».

«Για μένα, το να σταματήσω να είμαι trans, δεν είναι κάτι που θα μπορούσα να κάνω», λέει και τονίζει «Θα ήταν σαν να μου έλεγε να σταματήσω να είμαι 1 μέτρο και 85 εκατοστά».

Νιώθοντας απόρριψη από την οικογένειά του, η Wolschtt εγκατέλειψε την οικογένειά του και πλέον ζει με τη θετή οικογένειά της που όπως λέει «αισθάνεται άνετα με το γεγονός ότι είναι ένα μικρό κορίτσι».

Εξηγεί, ότι η νεότερη εγγονή των νέων γονιών της, ήθελαν μια μικρή αδελφή… «Περνάμε πολύ καλά. Ζωγραφίζουμε και κάνουμε παιδικά πράγματα. Αυτό ονομάζεται παιγνιοθεραπεία , δεν παίρνω φάρμακα, δεν υπάρχουν σκέψεις αυτοκτονίας. Απλά παίζουμε», καταλήγει.

Η ίδια, ανέφερε στην εκπομπή, ότι το 2009 είχε νοσηλευτεί για αυτοκτονικές τάσεις.

rancs2
Με την πρώην σύζυγό του