Οι υπάλληλοι που εργάζονται στα αεροδρόμια έχουν να αντιμετωπίσουν τις ιδιαιτερότητες πολλών ταξιδιωτών και έχουν ακούσει πολλές παράξενες απαιτήσεις.

Μερικές από αυτές είναι τα «αντικείμενα» ή ακόμα και τα πρόσωπα που θέλει να πάρει κάποιος μαζί του στο αεροπλάνο νόμιμα ή παράνομα. Διαβάστε τις δέκα πιο παράξενες «αποσκευές» που ήθελαν να πάρουν μαζί τους κάποιοι επιβάτες.

10. Τα 44 ερπετά

10

Ο άνδρας συνελήφθη προσπαθώντας να φύγει από την Αυστραλία για Μπανγκόκ με 40 σαύρες, 3 πύθωνες και ένα πολύ σπάνιο και πολύτιμο πύθωνα μέσα στη βαλίτσα του. Τα ζώα μεταφέρθηκαν σε Πάρκο Άγριων Ζώων στο Σίδνεϊ και ο άνδρας συνελήφθη για την εξαγωγή των ειδών χωρίς άδεια.

9. Νεογέννητα κολιμπρί

9

Μια ντουζίνα με νεογέννητα πουλιά κολιμπρί σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να έχει μαζί του στο ταξίδι ένας Ολλανδός. Όταν οι υπάλληλοι τον είδαν να κινείται παράξενα αποφάσισαν να τον εξετάσουν και ανακάλυψαν μια ντουζίνα νεογέννητα πουλιά στο εσώρουχό του…

8. Κλέφτης σε αποσκευές

8

Μπήκε σε αποσκευές… για να κλέψει άλλες αποσκευές. Αυτή την ιδέα είχε ένας άνδρας με το συνεργό του στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης ο οποίος σκέφτηκε να μπει σε μια βαλίτσα ώστε όταν βγει στο χώρο αποθήκευσης να κλέψει από άλλες βαλίτσες τιμαλφή και να επιστρέψει στη δική του. Όπως ήταν αναμενόμενο το σχέδιο ναυάγησε…

7. Γύψος από… κοκαΐνη

7

Έναν άνθρωπο σε καροτσάκι με γύψο στο πόδι αποφάσισαν να εξετάσουν στο αεροδρόμιο της Χιλής και έπιασαν λαβράκι. Ο άνδρας έκρυβε στον γύψο κοκαΐνη και σύμφωνα με τις αρχές έσπασε σκόπιμα το πόδι του ώστε να γίνει όλη αυτή η μεταφορά χωρίς να τον υποπτευθεί κανείς.

6. Οι γυρίνοι

6

Ένα από τα πιο παράξενα περιστατικά αντιμετώπισαν υπάλληλοι αεροδρομίου στη Νότια Κορέα όταν η γυναίκα αρνήθηκε να πετάξει ένα μπουκάλι με υγρό που είχε στις χειραποσκευές. Τότε άρχισε να το πίνει με τους υπαλλήλους να διαπιστώνουν ότι είχε μέσα γυρίνους. Όπως είπε δεν ήθελε να το πετάξει γιατί ήταν δώρο από το φίλο της.

5. Το κονιάκ

5

Εντάξει, είναι συνηθισμένο κάποιος να έχει μαζί του ένα μπουκάλι με αλκοόλ που δεν του επιτρέπεται να το μεταφέρει. Αλλά η συγκεκριμένη γυναίκα που ταξίδευε από τις ΗΠΑ στην Κίνα, αποφάσισε να το πιει για να μην το αφήσει εκεί! Η μεθυσμένη γυναίκα δημιούργησε αρκετά προβλήματα μέχρι να συνειδητοποιήσει τι έκανε και να ζητήσει συγγνώμη.

4. Μαχαίρι-κοκκαλάκι

4

Μια γυναίκα από την Κίνα επιστρέφοντας από τις διακοπές της προσπάθησε να «ξεγελάσει» τους ανιχνευτές μετάλλων μια μάλλον ασυνήθιστη φουρκέτα στα μαλλιά. Στην πραγματικότητα, ήταν ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι. Όταν ο συναγερμός χτύπησε και η ασφάλεια ανακάλυψε το μαχαίρι, η γυναίκα εξήγησε ότι αγόρασε πολλά φρούτα για το ταξίδι της και ήθελε να κόψει και να τα φάει πριν την επιβίβαση στην πολύωρη πτήση.

3. Η χελώνα-χάμπουργκερ

3

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας υπάλληλος στο αεροδρόμιο του Πεκίνου με το όνομα Λι παρατήρησε στον έλεγχο τον ακτίνων Χ κάτι σαν σαν μικρά πόδια να προεξέχουν από ένα χάμπουργκερ KFC. Τότε ανακάλυψαν μία χελώνα μεταμφιεσμένη σε χάμπουργκερ. Όπως παραδέχτηκε αργότερα ο ίδιος ήθελε απλώς να ταξιδέψει μαζί με το αγαπημένο του ζώο.

2. Ο άνδρας με τη μαϊμού

2

Το λαθρεμπόριο αντικειμένων κρυμμένα μέσα σε εσώρουχα είναι αρκετά συχνό φαινόμενο, αλλά ένας άνθρωπος που ταξίδευε από το Ντουμπάι στο Νέο Δελχί το παράκανε κρύβοντας μια μικρή μαϊμού στο εσώρουχό του. Ο ίδιος υποστήριξε ότι την είχε εκεί για κάποιες θεραπευτικές ιδιότητες που είχε, αλλά φυσικά κανείς δεν το πίστεψε και το ζώο κατασχέθηκε.

1. Ένας νεκρός άνδρας σε αναπηρικό καροτσάκι

1

Μια γυναίκα και η μαμά της συνόδευαν τον πατέρα της που ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι σε ένα ταξίδι από την Αγγλία στη Γερμανία. Μόνο που ο άνδρας, ενώ όπως υποστήριζαν οι γυναίκες κοιμόταν, ήταν ήδη νεκρός. Σύμφωνα με τις δύο γυναίκες που είχαν βγάλει εισιτήριο στον άνδρα, αυτός ήταν ζωντανός και νόμιζαν ότι απλώς κοιμόταν μην έχοντας καταλάβει ότι είχε πεθάνει. Βέβαια δεν έγιναν ιδιαίτερα πιστευτές.