Αυτοί είναι οι κάποιοι από τους φιναλίστ ενός πολύ παράξενου διαγωνισμού που διοργανώνεται στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ και αφορά στα καλύτερα οπίσθια! Στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος φοιτητές από όλα τα τμήματα και όπως φαίνεται ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος με τους συμμετέχοντες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με τις πόζες τους!

Αγόρια και κορίτσια συναγωνίζονται για να αποφασιστεί ποιος ή ποια έχει τα καλύτερα οπίσθια και γι’ αυτό φωτογραφίζονται σε διάφορα σημεία της περιοχής ολόγυμνοι ή φορώντας μόνο κάποια αξεσουάρ. Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από την εφημερίδα «Tab» η οποία ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες τους 10 φιναλίστ, 5 άνδρες και 5 γυναίκες με τους 9 από αυτούς να είναι ολόγυμνοι. Οι σέξι φωτογραφίες των φοιτητών και των φοιτητριών είναι τραβηγμένες μέσα και έξω από το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ σε εστιατόρια, δρόμους και ταράτσες ενώ μια… θαρραλέα φοιτήτρια φόρεσε ένα σκουφάκι του Άγιου Βασίλη και τις κόκκινες γόβες της και φωτογραφήθηκε ολόγυμνη μέσα σε μια βιβλιοθήκη! Ένας άλλος φοιτητής ανέβηκε σε μια ταράτσα, κρύβοντας μόνο τα επίμαχα σημεία!

Ωστόσο δεν είναι λίγα τα σχόλια για το αν αυτό είναι σωστό για τη φήμη που πανεπιστημίου κάτι που βέβαια δεν φαίνεται να απασχολεί τους φοιτητές. Μια από τις φοιτήτριες ποζάρει ολόγυμνη δίπλα από ένα άγαλμα αναφέροντας ότι αυτό αποτελεί εξερεύνηση της ισχυρής δυναμικής μεταξύ γνώσης και αισθητικής. Ωστόσο δεν συμφωνούν όλες οι φοιτήτριες του πανεπιστημίου, καθώς πολλές επικρίνουν το συγκεκριμένο διαγωνισμό και θεωρούν ότι αυτή η κίνηση ενισχύει το σεξισμό.

Πέρυσι μάλιστα, στον προηγούμενο διαγωνισμό μια από τις φοιτήτριες αποφάσισε να «αντιγράψει» την Kim Kardashian και φωτογραφήθηκε φορώντας μακριά, μαύρα γάντια, ένα μαργαριταρένιο κολιέ και τίποτε άλλο! Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που διεξάγεται ο διαγωνισμός και παρά τις αντιδράσεις, κάθε χρόνο αυξάνονται οι συμμετοχές από άνδρες και γυναίκες φοιτήτριες που ακόμα και αν δεν διαθέτουν σώμα μοντέλου αποφασίζουν να διαγωνιστούν και να πάρουν τον τίτλο για τα καλύτερα οπίσθια του πανεπιστημίου!

Δείτε φωτογραφίες…

Cambridge1 Cambridge2 Cambridge3 Cambridge4 Cambridge5 Cambridge6 Cambridge7 Cambridge9 Cambridge10Cambridge8