Μια πολύ διαφορετική πτυχή του hashtag #wokeuplikethis ανέδειξε ένας ποντικός στο μετρό της Νέας Υόρκης, ο οποίος αυτοφωτογραφήθηκε με το κινητό ενός αποκοιμισμένου άνδρα.

Το περιστατικό κατέγραψε και περιγράφει ένας άλλος άνδρας, ο οποίος επισκεπτόταν τη Νέα Υόρκη με έναν φίλο του και βρισκόταν στον σταθμό του Brooklyn όταν εμφανίστηκε ο αρουραίος.

Ο Don Richards κατέγραφε σε βίντεο το τρωκτικό καθώς περιφερόταν στον σταθμό και πλησίαζε έναν άνδρα που κοιμόταν στο δάπεδο του σταθμού.

Στη συνέχεια ο ποντικός ανέβηκε πάνω στον αποκοιμισμένο άνδρα και με τρόπο που μόνο εκείνος γνωρίζει κατάφερε να πατήσει πάνω στην οθόνη του κινητού του και να ενεργοποιήσει τη φωτογραφική μηχανή. Ήταν ο ήχος του φλας που ξύπνησε τον άνδρα που κοιμόταν, ο οποίος προφανώς δεν ενθουσιάστηκε όταν είδε τι περιφερόταν πάνω του.

selfie

Ο λόγος που γνωρίζουμε όλο το περιστατικό και έχουμε και την ίδια τη selfie είναι πως ο Richards και ο άνδρας συμφώνησαν να ανταλλάξουν οπτικό υλικό: ο ένας έστειλε το βίντεο, ο άλλος έστειλε τη selfie.