Ο Rocco Siffredi είναι, για τους γνώστες των ερωτικών ταινιών, ένας διάσημος πρωταγωνιστής αλλά και σκηνοθέτης και παραγωγός πορνογραφικών ταινιών. Ο «Ιταλός επιβήτορας», όπως τον γνωρίζει το κοινό τη ερωτικής κινηματογραφικής βιομηχανίας, έχει πρωταγωνιστήσει σε πάνω από 1.300 ταινίες και φημίζεται για τις άγριες σκηνές σεξ. Ο 51χρονος πλέον, έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς, όπως αυτούς της εκπαίδευσης.

Ο πατέρας δυο παιδιών, με υπερηφάνεια καλωσόρισε το περασμένο Σαββατοκύριακο το δικό του «πανεπιστήμιο» για πορνοστάρ, το «Siffredi Hard Academy».

Αν και το κατώφλι της σχολής, η έδρα του παραμένει μυστική, πέρασαν χιλιάδες υποψήφιες και υποψήφιοι μελλοντικοί πρωταγωνιστές ερωτικών ταινιών, επιλέχτηκαν μόλις 15 άντρες και 15 γυναίκες-όλοι τους φιλόδοξοι και έτοιμοι για μια μεγάλη καριέρα.

Όπως γράφει το leparisien, το μότο του Ιταλού είναι: «Επειδή τα φυσικά ταλέντα θα πρέπει να εκπαιδεύονται μαζί, αποφάσισα να αναλάβω τις ευθύνες μου».

Τα μαθήματα διαρκούν 15 ημέρες και οι μαθητές περνούν μια σειρά από εξετάσεις όπως το πώς να τοποθετούν τους εαυτούς τους μπροστά από τις κάμερες, όπως είπε ο Siffredi στην ιταλική έκδοση του περιοδικού GQ.

«Σήμερα, η βιομηχανία του πορνό, είναι περισσότερο περίπλοκη από ότι ήταν στο παρελθόν.  Υπάρχει ένας καινούργιος κόσμος του σεξ που πρέπει να το μάθουμε και να τον διδάξουμε», ανέφερε ο ίδιος.

Η ζωή του Rocco Siffredi σήμερα είναι μοιρασμένη ανάμεσα στο «πανεπιστήμιο» του και το πατρικό του σπίτι στη Βουδαπέστη, πρωτεύουσα της βιομηχανίας πορνό. «Ζω μια απόλυτα φυσιολογική ζωή, χωρίς αμφιβολία: ταξιδεύω αρκετά, αγαπώ τα σπορ και τις διάφορες δραστηριότητες όπως μοτοκρός και μοντελισμό», συμπληρώνει.

ausfufna5
Ο Rocco Siffredi

ausfufna1 ausfufna2 ausfufna3 ausfufna4