Γυναίκες και άντρες έχουν τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο για να κάνουν το μπανάκι τους. Διαβάστε πώς μπορεί να γίνει σωστά ώστε οι γυναίκες να μην χάνουν την… θηλυκότητα τους και οι άντρες πώς να διατηρούν τν αρρενωπότητα τους.

Για τις γυναίκες:

1. Γδύνεστε τοποθετώντας τα ρούχα σε διαφορετικά καλάθια
(ασπρόρουχα, χρωματιστά).

2. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο μπάνιο. Εάν καθοδόν συναντήσετε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο μπάνιο κλειδώνοντας την πόρτα πίσω σας.

3. Παρατηρείτε το είδωλο σας στον καθρέφτη και αυτοπαραπονιόσαστε για το στομαχάκι που αποκτήσατε.

4. Μπαίνετε στο ντους.

5. Πλύσιμο σώματος διαλέγοντας με τη σειρά το πανάκι για το πρόσωπο,τα χεριά, τα πόδια, το φυσικό σπόγγο Καλύμνου και την ελαφρόπετρα Σαντορίνης.

6. Λούσιμο μαλλιών πρώτο, με σαμπουάν 5 σε 1 και 63 βιταμίνες.

7. Λούσιμο μαλλιών δεύτερο, με σαμπουάν 5 σε 1 και 63 βιταμίνες.

8. Μαλακτικό μαλλιών με βάση έλαια τζιοτζιόμπα και αποξεραμένα κάκαλα νορβηγικού κάστορα. Το αφήνετε δεκαπέντε λεπτά να δράσει.

9. Στο διάστημα αυτό απλώνετε στο πρόσωπο μάσκα από χτυπητά αβγά και μούσμουλα. Το αφήνετε δέκα λεπτά να δράσει.

10. Κατόπιν και αφού εν τω μεταξύ έχουν περάσει και τα δεκαπέντε λεπτά του μαλακτικού ξεπλένετε το κεφάλι. Αυτό διαρκεί για άλλα δεκαπέντε λεπτά ώστε η επίδραση του μαλακτικού να είναι τελεία.

11. Ξύρισμα στα πόδια και στις μασχάλες. Μην ξεχνάτε την περιοχή γύρω από το μπικίνι. Αποφασίζετε όμως να την αποτριχώσετε με κερί.

12. Κατά την αφαίρεση του κεριού αμολάτε τσιρίδα η οποία αργότερα θα δικαιολογηθεί ως κραυγή αγανάκτησης για τις πιτσιλιές που εντοπίσατε και πάλι στη λεκάνη της τουαλέτας.

13. Βγαίνετε και αφού σφίξετε καλά τις βρύσες στεγνώνετε όλες τις υγρές επιφάνειες . Ακολουθεί ψεκασμός με ειδικά αντί-μυκητιακά και αντί-μουχλιακά σπρέι.

14. Στεγνώνετε το σώμα με πετσέτα η οποία έχει έκταση όσο ο Κάμπος της Λάρισας x2.

15. Τυλίγετε το κεφάλι με δεύτερη πετσέτα σε στιλ Σεβάχ ο θαλασσινός.

16. Ψάχνετε με επιμονή κάθε σημείο του σώματος σας για σπυράκια τα οποία εξολοθρεύονται πάραυτα με ειδικό τσιμπιδάκι για το σκοπό αυτό.

17. Φορώντας μπουρνούζι κατευθύνεστε στο δωμάτιο. Εάν καθοδόν συναντήσετε τον φίλο σας καλύπτετε βιαστικά τα ελάχιστα γυμνά χιλιοστά δέρματος με νευρικές κινήσεις και τρέχετε με μικρά-σπαστικά βηματάκια στο δωμάτιο κλειδώνοντας την πόρτα πίσω σας και ξοδεύοντας τις επόμενες δυο ώρες διαλέγοντας ποιο από τα φρεσκοπλυμενοσιδερωμένα ρούχα θα φορέσετε!

Για τους άντρες:

1. Αράζετε στο κρεβάτι και γδύνεστε πετώντας τα ρούχα στο σωρό με τα υπόλοιπα.

2. Προχωράτε όπως σας γέννησε η μάνα σας προς το μπάνιο. Εάν καθοδόν συναντήσετε τη φίλη σας κορδώνεστε επιδεικνύοντας περήφανα τον Xoσέ.

3. Στο μπάνιο τώρα. Καμαρώνετε στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα και ρουφάτε το σκεμπέ σας προσπαθώντας να διακρίνετε τους κοιλιακούς σας μύες. Δε διέκρινετε κανέναν, μην πτοείστε κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι.

4. Μπαίνετε στο ντους.

5. Δεν ψάχνετε για πανάκι (γιατί απλούστατα δεν έχετε και αυτό που σας κάνανε κάποτε δώρο το χρησιμοποιείτε για να βγάζετε το ταψί από το φούρνο ή για να καθαρίζετε τα παπούτσια σας)

6. Πλένετε μούρη και μασχάλες.

7. Αερίζεστε δυνατά και χαίρεστε με τα ηχητικά εφέ που δημιουργούνται μες στο μπάνιο.

8. Ακολουθεί πλύσιμο του Xoσέ ,της γύρω και όπισθεν  περιοχής. Μην παραλείψετε να αφήσετε για σουβενίρ μερικές τρίχες πάνω στο σαπούνι.

9. Συνεχίζετε με λούσιμο του κεφαλιού με ένα οποιοδήποτε σαμπουάν.

10. Παραμερίζετε την κουρτίνα και κοιτιέστε με τους αφρούς στο κεφάλι τον καθρέφτη.

11. Ξεπλένεστε.

12. Βγαίνετε αγνοώντας την Μικρή Πρέσπα που έχει δημιουργηθεί επειδή δεν είχατε τραβήξει εντελώς την κουρτίνα.

13. Καμαρώνετε στον καθρέφτη την άπαιχτη κορμάρα και ρουφάτε το σκεμπέ σαςπροσπαθώντας να διακρίνετε τους κοιλιακούς σου μυς. Όπως και νωρίτερα δε διακρίνετε κανένα. Μην πτοείστε κάπου εκεί (στο βάθος) κρυμμένοι είναι.

14. Γρήγορο στέγνωμα και βγαίνετε αφήνοντας τα φώτα ανοιχτά και την κουρτίνα να στραγγίζει στο πάτωμα αντί στην ντουζιέρα.

15. Με μια πετσέτα τυλιγμένη στη μέση προχωράτε προς το δωμάτιο με αέρα αρχαίου ολυμπιονίκη. Εάν καθοδόν συναντήσετε τη φίλη σας ακολουθούν αποκαλυπτήρια σε συνδυασμό με διάφορες ατάκες π.χ. Πες μου μωρό μου τη γνώμη σου για το εκκρεμές του Φουκώ… λάμπει το θηρίο… κ.τ.λ.

16. Στο δωμάτιο πετάτε την πετσέτα στο κρεβάτι ή σε καρέκλα και ντύνεστε σε διάστημα δυο λεπτών φορώντας τα ρούχα που φορούσατε και πριν συμπεριλαμβανόμενου και του μπόξερ αφού ελέγξετε πρώτα εάν έχει εσωτερικά ίχνος από φρενάρισμα. Δεν είστε δα και τίποτα βρομιάρηδες…