Το πιο δημοφιλές θέμα στον διαδικτυακό κόσμο του Twitter είναι τις τελευταίες ώρες η παραίτηση του Γιάννη Βαρουφάκη από το υπουργείο Οικονομικών. Οι χρήστες του κοινωνικού δικτύου με ευφυείς ατάκες και απολαυστικά σχόλια αποχαιρετούν τον «σταρ» υπουργό Οικονομικών που κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη κιόλας μέρα ανάληψης των καθηκόντων του.

«Εμείς δεν χάσαμε υπουργό, πάσα ιδέα χάσαμε» είναι μόνο μια ιδέα του καταιγισμού αναρτήσεων με το hashtag #Varoufakis, ενώ δεν μένει ασχολίαστη ούτε η επιλογή του κ. Βαρουφάκη να γράφει το όνομά του με ένα «ν».

Ο άνθρωπος που συγκέντρωσε τους περισσότερους σταυρούς στην εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου αρχικά συγκέντρωση πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας για το διαφορετικό στυλ του και την πρωτοφανή συμπεριφορά του στα λόμπι των Βρυξελλών, γρήγορα όμως το άστρο του έδυσε και οδηγήθηκε σήμερα σε παραίτηση.

Δείτε τα καλύτερα tweets…

VAROUFAKIS1 VAROUFAKIS2 VAROUFAKIS3 VAROUFAKIS4 VAROUFAKIS5 VAROUFAKIS6 VAROUFAKIS7 VAROUFAKIS8 VAROUFAKIS9 VAROUFAKIS10 VAROUFAKIS11 VAROUFAKIS12 VAROUFAKIS13 VAROUFAKIS14 VAROUFAKIS15 VAROUFAKIS16