Το newsbeast.gr σε συνεργασία με την ιστοσελίδα grifos.gr σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε on line τις ικανότητές σας!

Βασικές οδηγίες – Περιηγηθείτε στο σταυρόλεξο είτε κλικάροντας το επιθυμητό τετράγωνο είτε χρησιμοποιώντας τα βελάκια του πληκτρολογίου. – Κλικάροντας το επιθυμητό τετράγωνο αυτό γίνεται μπλε ενώ ταυτόχρονα επιλέγεται με κίτρινο χρώμα η λέξη στην οποία περιέχεται. – Βρείτε την επιλεγμένη λέξη από τον ορισμό που εμφανίζεται στο λευκό πλαίσιο πάνω από το σταυρόλεξο. – Συμπληρώστε (ή διαγράψτε) το επιλεγμένο γράμμα (ή λέξη) με τη χρήση του πληκτρολογίου. – Με δεύτερο κλικ πάνω στο επιλεγμένο γράμμα επιλέγεται η διασταυρωμένη λέξη που περιέχει το συγκεκριμένο γράμμα. – Μπορείτε να αποκαλύψετε ή να ελέγξετε γράμμα ή λέξη πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά επάνω από τη σχάρα. – Εάν ολοκληρώσετε σωστά το σταυρόλεξο, η εφαρμογή θα σας ενημερώσει! Καλή επιτυχία! Λύστε το σημερινό σταυρόλεξο…

Η νέα ψυχαγωγική ιστοσελίδα grifos.gr περιλαμβάνει: σταυρόλεξα όλων των κατηγοριών, μεγεθών και επιπέδων δυσκολίας, διαγράμματα, κουίζ γνώσεων και sudoku καθώς και εβδομαδιαίους διαγωνισμούς με δώρα και όλα παρέχονται δωρεάν στο χρήστη. Επιπλέον στο grifos.gr θα βρείτε πρωτότυπα άρθρα, ειδησεογραφία και πολλές ακόμη ψυχαγωγικές ενότητες.