Ένα εστιατόριο πρωτοπορεί και προσφέρει στους πελάτες εκτός από φαγητό και… χαστούκια. Οι θαμώνες μπορούν να… χορτάσουν ξύλο στο εστιατόριο που ονομάζεται Shachihoko-ya στη Ναγκόγια της Ιαπωνίας, αν πληρώσουν σερβιτόρες για να τους χαστουκίσουν στο πρόσωπο, όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε online.

Στην τιμή των 300 γιεν Ιαπωνίας (περίπου 2 δολάρια των ΗΠΑ), οι γυναίκες που φορούν κιμονό και έχουν «πέτρινο» πρόσωπο χτυπούν τα μάγουλα του πρόθυμου πελάτη με την παλάμη τους ξανά και ξανά – και μερικές φορές δίνουν δυνατά χαστούκια. Μάλιστα, κάποιες φορές οι σερβιτόρες χτυπούν τους πελάτες τόσο δυνατά που μετακινούνται από τις θέσεις τους.

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες – ντόπιοι και τουρίστες – απολαμβάνουν τα χαστούκια τόσο πολύ που δίνουν τιπς στις σερβιτόρες για τη… διαφορετική εξυπηρέτηση.

Το Shachihoko-ya άνοιξε για πρώτη φορά το 2012, αλλά κινδύνευσε να κλείσει… Έτσι, το προσωπικό ξεκίνησε αυτή τη διαφορετική τακτική και η επιχείρηση άρχισε να ευδοκιμεί. Μάλιστα έγινε τόσο δημοφιλής που χρειάστηκε να προσληφθούν περισσότερες γυναίκες σερβιτόρες για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση.

Υπάρχει μόνο μία προϋπόθεση: οι σερβιτόρες πρέπει να είναι γυναίκες… Ωστόσο, εάν ένας πελάτης ζητήσει μια συγκεκριμένη σερβιτόρα να τον χαστουκίσει, θα πρέπει να πληρώσει μια επιπλέον χρέωση (3,50 δολάρια).