Μάθημα ανατομίας: το ανθρώπινο σώμα αποτελείται κατά 2/3 από νερό. Μαθήματα lifestyle: Άπειροι celebrities, και κοινοί θνητοί φυσικά, έχουν ενισχύσει με κατιτίς τον οργανισμό τους και με ένα υλικό που μέχρι πριν εφαρμοστεί στην αισθητική κοσμητική ήταν γνωστό για μια ποικιλία μορφών και χρήσεων (σφραγιστικά, κόλλες, λιπαντικά, ιατρικές εφαρμογές, μαγειρικά σκεύη, μόνωση…).

Η σιλικόνη ωστόσο, έλαβε και ιατρικό πιστοποιητικό και έγινε εμφύτευμα στήθος, γλουτού και γενικά απέκτησε το ρόλο ενός θεϊκού υλικού, που κάλυπτε, ανασήκωνε, ενίσχυε, τροφοδοτούσε εν πάση περιπτώσει την γυναικεία, κυρίως αυτοπεποίθηση.

Πρώτη διδάξασα, η στάρλετ δηλαδή που άνοιξε διάπλατα τις πόρτες των πλαστικών χειρουργών αξιώνοντας μεγαλύτερο μέγεθος στηθόδεσμου, η Pamela Anderson -ή τέλος πάντων αυτή που έκανε τον μεγαλύτερο πάταγο-, η οποία όχι μόνο έκανε καριέρα με το πληθωρικό της εκτόπισμα, αλλά έγινε και η κυρία άπειρων ερωτικών σκανδάλων. Στο δρόμο που χάραξε η Καναδέζα ναυαγοσώστρια, ακολούθησαν και άλλα φιλόδοξα κορίτσια που εκτός από την όλο και περισσότερη πλατίνα στο μαλλί, θέλησαν να χαράξουν η κάθε μια για διαφορετικό λόγο, τη δική τους πορεία στον τομέα τους.

Οι παρακάτω κοπέλες που ακολουθούν, είναι μερικές celebrities, που όχι μόνο έβαλαν τον εαυτό τους κάτω από το χειρουργικό νυστέρι αλλά μάλλον επέδειξαν έναν πρωτοφανή ζήλο θέλοντας ίσως να διαφοροποιηθούν με διαφορά στήθους, και να επέμβουν στα όσα ο Θεός και η φύση τους χάρισαν.

Courtney Stodden, ριάλιι σταρ

Sabrina Sabrok, πανκ- ροκ τραγουδίστρια από την Αργεντινή



Nabilla Leona Benattia
, ριάλιτι περσόνα και μοντέλο

Penny Brown, pin up μοντέλο με εμμονή στην Jessica Rabbit

Jodie Marsh, Βρετανίδα bodybuilder, μοντέλο, τηλεπεσρόνα

Coco Austin, ηθοποιός, μοντέλο, σχεδιάστρια και σύζυγος του ράπερ και ηθοποιού, Ice- T



Chloe Mafia
, μοντέλο, επιχειρηματίας

Victoria Wild, μοντέλο που φιλοδοξούσε να μετατραπεί σε… ζωντανή κούκλα του σεξ

Orit Fux, μοντέλο γνωστό ως η «Πάμελα Άντερσον του Ισραήλ»


Sheyla Hershey, Βραζιλιάνα σελέμπριτι

Διαβάστε όλα τα θέματα της ενότητας Weekend του newsbeast.gr