Και ποιος δεν θυμάται το φόρεμα της Marilyn Monroe να σηκώνεται στην ταινία «Επτά χρόνια φαγούρα»; Μπορεί να έχουν περάσει 57 χρόνια από τότε όμως η εικόνα αυτή είναι απόλυτα συνυφασμένη με την θρυλική σταρ του κινηματογράφου.

Το υποτιθέμενο ατύχημα του sex symbol έγινε… ευτύχημα για πολλές κυρίες της σόουμπιζ, που έχουν δει πάμπολλες φορές τον αέρα να παίρνει και να σηκώνει το φόρεμα ή τη φούστα τους και να γίνονται οι αποκαλύψεις.

Έστω και άθελά τους, επώνυμες κυρίες μιμήθηκαν την Marilyn και χάρισαν στο φακό λίγο από τον εσωτερικό τους κόσμο.

Ακολουθούν μερικά από τα… αλά Μέριλιν ατυχήματα που έχουν γράψει ιστορία…

Jessica Alba

Η Jessica Alba είναι από τις ηθοποιούς που δεν προκαλούν το φακό με σέξι ατυχήματα. Όμως τα φλας πήραν φωτιά, όταν προσερχόμενη σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, ο αέρας σήκωσε το φουστάνι της και φάνηκε το εσώρουχό της.

Helen Flanagan

Την πρόδωσε η φούστα την Helen Flanagan και φάνηκε λίγο από την πίσω όψη της σε νυχτερινή της έξοδο.

Irina Skayk

Την δική της αλά Marilyn Monroe στιγμή είχε η Irina Shayk. Ο αέρας δεν κάνει διακρίσεις έτσι το λευκό της φόρεμα δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις άγριες διαθέσεις του… βοριά.

Kimberley Garner

Η ηθοποιός Kimberley Garner έκλεψε τις εντυπώσεις τον Φεβρουάριο του 2013 όταν προσερχόμενη σε εκδήλωση για την Μέριλιν Μονρόε στο Λονδίνο μιμήθηκε την χολιγουντιανή σταρ.
Kate Upton

Αν και η πληθωρική Kate Upton δεν κολλάει να τα δείχνει όλα μόνη της, είχε και αυτή ένα σέξι ατύχημα, άθελά της…

Kate Middleton

Και οι βασίλισσες έχουν τα σέξι ατυχήματά τους. Ο λόγος για την Δούκισσα του Κέιμπριτζ Kate Middleton η οποία έδειξε τα οπίσθιά της χωρίς φυσικά να το έχει σκοπό.

Reese Witherspoon

Θύμα της ενδυματολογικής της επιλογής έπεσε η Reese Witherspoon. Φόρεσε μία κοντή αέρινη φούστα και βγήκε για ψώνια. Μόνο που είχε υπολογίσει χωρίς το… βοριά!

Imogen Thomas

Με ένα αέρινο φούξια φόρεμα είπε να κάνει τη βόλτα της η Imogen Thomas όταν ο αέρας την… πήρε και τη σήκωσε. Το αποτέλεσμα; Βγήκε στη φόρα το εσώρουχό της το οποίο μάλιστα ήταν και μπλε χρώματος.

Claudia Romani

Η εκρηκτική τηλεπερσόνα πάει γυρεύοντας σε γενικές γραμμές αφού μοιάζει να λυπάται το ύφασμα. Δυνατός αέρας στο Μαΐαμι και το θεόκοντο φόρεμα της Claudia Romani δεν ήθελε και πολύ για να αποκαλύψει το μαύρο μικροσκοπικό εσώρουχό της.

Salma Hayek

Ο στρατηγός άνεμος έκανε τη δουλειά του και αυτή τη φορά. Η διάσημη ηθοποιός Salma Hayek είχε το δικό της σέξι ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας της όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Pierce Brosnan. Φορώντας μια πολύ κοντή φούστα που την ανασήκωνε ο αέρας, μας έδειξε τα οπίσθιά της αρκετές μάλιστα φορές, κάτι που βέβαια χαροποίησε τους παπαράτσι που έσπευσαν να απαθανατίσουν το γεγονός.


Kourtney Kardashian

Είπε να το ρίξει στο χορό και μάλιστα στο μπαλκόνι αγνοώντας ότι οι κάμερες καραδοκούσαν. Ο λόγος για την Kourtney Kardashian, την αδερφή της Kim, που εθεάθη στο μπαλκόνι να χορεύει με την μικρότερη αδερφή της Khloe και προέβη σε αποκαλύψεις. Ένα αεράκι που φύσηξε σε συνδυασμό με τις χορευτικές της φιγούρες, ήταν αρκετό για να μας δείξει τα οπίσθιά της.

Blake Lively

Φύσηξε αεράκι στη Νέα Υόρκη και η Blake Lively «την πάτησε», όπως έχουν κάνει και άλλες σταρ στο παρελθόν και χάρισε στον κόσμο ένα.. αποκαλυπτικό θέαμα!

Britney Spears

Πήρε τα δυο της αγόρια και πήγαν στο πάρκο του Λος Άντζελες εκμεταλλευόμενη τη λιακάδα.Η Britney Spears ήθελε να αισθάνεται άνετα κι έριξε πάνω της ένα αέρινο φόρεμα το οποίο έφερνε περισσότερο σε μπλούζα. Ένα αεράκι φύσηξε και το φόρεμα σηκώθηκε με αποτέλεσμα να γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Liv Tyler

Η Liv Tyler μοιάζει να μην καταλάβαινε ότι εκείνη την ώρα που περπατούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης προσέφερε ατελείωτο θέαμα στους περαστικούς και σε όλους τους άνδρες παγκοσμίως, καθώς οι φωτογραφίες με το upskirt της έκαναν το γύρο του διαδικτύου σε χρόνο ρεκόρ.

Διαβάστε όλα τα θέματα της ενότητας Weekend του newsbeast.gr