Ανακοίνωσε πρώτο το θάνατο του Prince, όπως ακριβώς είχε ανακοινώσει πρώτο το θάνατο του Michael Jackson. Δημοσίευσε φωτογραφίες από τον άγριο ξυλοδαρμό της Rihanna από τον Chris Brown, έδειξε βίντεο με τον Jay Z να πλακώνεται με την κουνιάδα του μέσα σε ασανσέρ. tmz9 Το Νο 1 κουτσομπολίστικο σάιτ TMZ, με περισσότερους από 20 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως, είναι υπεύθυνο για τα μεγαλύτερα σκάνδαλα διασημοτήτων τα τελευταία έντεκα χρόνια. Το «Big Brother» των σταρ έχει μία μοναδική ικανότητα, για άλλους μαεστρία, να βρίσκεται σε όλα τα γεγονότα από την πρώτη στιγμή.  Πώς γίνεται να ξέρει τα πάντα και τους πάντες, διερωτάται το «New Yorker» που αφιέρωσε πρόσφατα ολόκληρο δημοσίευμα για τις ημέρες και τα έργα του διαβόητου σάιτ αναζητώντας το κλειδί της επιτυχίας του. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα, αθλητές, παρουσιαστές… Κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Καθημερινά μπαίνουν στο ΤΜΖ για να δουν εάν είναι θέμα στο μεγαλύτερο κουτσομπολίστικο σάιτ του κόσμου. tmz1 Το καταπληκτικό και συνάμα ανεξήγητο της υπόθεσης είναι ότι το ΤΜΖ εκτοπίζει ακόμα και τα παραδοσιακά ΜΜΕ ακόμα και σε λιγότερο lifestyle θέματα. Για παράδειγμα, σημειώνει το περιοδικό, εφημερίδες που έχουν ένα δημοσιογράφο στα δικαστήρια της πόλης, το TMZ έχει… τρεις! Όσο για τις αποκλειστικότητες, πληρώνει όσο-όσο για να είναι το πρώτο που θα βγάλει την είδηση και θα βάλει το φιλοθεάμον κοινό να δει από την κλειδαρότρυπα τι συμβαίνει στην προσωπική των σταρ του Χόλιγουντ. Άλλωστε αυτοί που στέλνουν τα μηνύματα το κάνουν με το αζημίωτο φυσικά. tmz6 Το TMZ είναι παντού. Θυρωροί, σωματοφύλακες, αστυνομικοί προσωπικό στα αεροδρόμια, ακόμα και οδηγοί ταξί ή οικιακοί βοηθοί είναι έτοιμοι να δώσουν τα… φώτα τους προκειμένου ο κουτσομπολίστικος ιστότοπος να δημοσιεύσει κάτι πικάντικο από την συναρπαστική ζωή των celebrities. tmz5 Το ΤΜΖ πλέον κάνει και διαδικτυακές εκπομπές ενώ κάνει και τουρ στη Νέα Υόρκη για να δείχνει τα σημεία στα οποία μένουν και συχνάζουν οι αγαπημένες τους διασημότητες. tmz8

Το πρόσωπο πίσω από το ΤΜΖ.com

tmz2 Το ΤΜΖ.com ( Thirty-mile zone) ιδρύθηκε το 2005. Ο ιδρυτής και το πρόσωπο πίσω από το ΤΜΖ.com ακούει στο όνομα Harvey Levin. Είναι κυριολεκτικά ο άνθρωπος που «εκτελεί» τους σταρ δημοσιεύοντας φωτογραφίες, βίντεο αλλά και ειδήσεις για εκείνους από την προσωπική τους ζωή που αν μπορούσαν θα τις έθαβαν στα έγκατα της γης. Και όπως έχει πει ο ίδιος δεν αισθάνεται καμία τύχη και καμία ενοχή γιατί απλά κάνει τη δουλειά του και αποκαλεί τον εαυτό του επιθετικό δημοσιογράφο. tmz7 Ο Harvey Levin είναι 65 ετών, γυμνάζεται καθημερινά, προσέχει την διατροφή του και δείχνει πολύ νεότερος από την ηλικία του. Σπούδασε δικηγόρος στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου αλλά γρήγορα άφησε τα δικαστικά έδρανα για τη μεγάλη του αγάπη την δημοσιογραφία. Αρχικά ασχολήθηκε με το δικαστικό ρεπορτάζ μέχρι που ο χώρος του lifestyle τον κέρδισε και τον έκανε να στήσει την δική του αυτοκρατορία. Μένει στην Καλιφόρνια μαζί με τον σύντροφό του. Τι κι αν βγάζει στο φως τα προσωπικά των σταρ, εκείνος κρατάει την δική του μακριά από τα φώτα και μάλιστα ενοχλείται(!) όταν το περικυκλώνουν οι δημοσιογράφοι με τους σωματοφύλακές τους να βγάζουν το φίδι από την τρύπα. tmz3 Ο Harvey Levin έκρυβε για πολλά χρόνια το ότι είναι ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος σε συνέντευξή του, εξομολογήθηκε ότι κατά την διάρκεια των εφηβικών του χρόνων ανακάλυψε ότι δεν έχει και τόσο «straight» συναισθήματα κι άρχισε να κάνει μία εσωτερική αναζήτηση. Αρχικά προσπάθησε να καταπνίξει αυτά τα συναισθήματα και να ζει ως straight. Αλλά δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια μίλησε για την πρώτη φορά που πήγε σε γκέι μπαρ. Ένιωθε τόσο ντροπή που κοιτούσε γύρω του να δει εάν τον κοιτάει κανείς την ώρα που μπαίνει. Μάλιστα ποτέ δεν συστηνόταν με το πραγματικό του όνομα αλλά με ψευδώνυμο. Το 2010 εμφανίστηκε ως ομιλητής σε εκδήλωση για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ όπου και παραδέχτηκε δημόσια την σεξουαλική του ταυτότητα. Ο Levin δεν χαρίζεται και προκαλεί τα πιο μισητά συναισθήματα. Κατασκοπεύει τα θύματά του, μέχρι να έχει την είδηση. Θύματά του σταρ, τραγουδιστές, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παρουσιαστές, όλο το star system. tmz4 Ο Alec Baldwin έχει πει για τον Harvey Levin δημόσια: «Μια από τις μεγαλύτερες επιθυμίες μου είναι να ρίξω μπουνιές στον Harvey Levin με ένα σκουριασμένο σίδερο και να δω τα εντόσθιά του να πετιούνται στα χέρια μου». Τι ήταν αυτό που τον έβγαλε εκτός εαυτού; Το 2009 ο Levin είχε στα χέρια του έναν καυγά του ηθοποιού με την 7χρονη κόρη του όπου μέσα στον εκνευρισμό του ο ηθοποιός αποκαλεί την κόρη του «Μικρό γουρούνι, ηλίθιο και κακομαθημένο!». Το ΤΜΖ το δημοσιεύει και ο ηθοποιός αναγκάζεται, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε, να βγει στις κάμερες και να ζητήσει συγνώμη ενώ είδε την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα.

Μερικά από τα… μεγάλα θέματα του ΤΜΖ

Το ΤΜΖ έχε καταφέρει να μπει παντού: στα σπίτια, στις κρεβατοκάμαρες, στις διακοπές κάθε μεγάλου celebrity στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή. Το υλικό αυτό δεν είναι για εσωτερική κατανάλωση. Ανεβαίνει διαδικτυακά και εκατομμύρια «περίεργοι» επισκέπτες σε όλον τον κόσμο κάνουν το πολυπόθητο κλικ. Ας δούμε όμως μερικά από τα θέματα που το TMZ εξασφάλισε κατά αποκλειστικότητα…

Ξυλοδαρμός Rihanna από Chris Brown

rihanna «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να με γρονθοκοπεί αλύπητα. Έπειτα,  με εγκατέλειψε γεμάτη αίματα και μελανιές», εξομολογήθηκε η Rihanna σε τηλεοπτική της συνέντευξη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτός που την έδερνε με τόσο μίσος, ήταν ο άνθρωπος που αγαπούσε. Τις φωτογραφίες έσωσε στη δημοσιότητα το ΤΜΖ. Ο 20χρονος τραγουδιστής καταδικάστηκε σε πεντάχρονη επιτήρηση και 180 ώρες κοινωνικής εργασίας για το επεισόδιο του ξυλοδαρμού, που έλαβε χώρα τον περασμένο Φεβρουάριο, στην παραμονή των Βραβείων Γκράμι. Παρόλα αυτά εκείνη τον συγχώρησε και τον δέχθηκε πίσω.

Επίθεση με μπουνιές στον Jay Z από την αδερφή της Beyonce

beyo Σκηνές απείρου κάλλους με πρωταγωνιστές την Beyonce, την αδερφή της Solange και τον σύζυγο της ποπ σταρ Jay Z εκτυλίχθηκαν μέσα σε ένα ασανσέρ όταν οι τρεις έφευγαν από το Met Gala, στη Νέα Υόρκη. Έξαλλη και σε κατάσταση αμόκ η αδερφή της Beyonce άρχισε να κλωτσά, να χτυπά και να φτύνει τον γαμπρό της μέσα στο ασανσέρ. Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από το TMZ, η 27χρονη Solange επιτέθηκε με μανία στον Jay Z με τον σωματοφύλακά τους να προσπαθεί να την κρατήσει και την Beyonce να μένει αμέτοχη σε ό,τι διαδραματιζόταν μπροστά στα μάτια της.

Τα καυτά φιλιά της Miley Cyrus με την Stella Maxwell σε πάρκινγκ

miley Το μοντέλο της Vivtoria’s Secret από τη Νέα Ζηλανδία Stella Maxwell και η τραγουδίστρια Miley Cyrus φαίνονται να φιλιούνται και να χαϊδεύονται με πάθος κοιτώντας προκλητικά προς την μεριά των paparazzi, την παρουσία των οποίων φαίνεται να … επιθυμούν! Μία από τις καυτές ιδιωτικές τους σκηνές καταγράφηκε σε βίντεο που παρουσίασε το δαιμόνιο TMZ.

Ο ξυλοδαρμός του Bieber στο γήπεδο

bieber Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, τα πνεύματα δεν άργησαν να ηλεκτριστούν επικίνδυνα και έπεσε ξύλο. Πολύ ξύλο! Το γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτό και βίντεο που δημοσιοποιεί το TMZ και δείχνει τον Τζάστιν Μπίμπερ να μπλέκει σε έναν άγριο καυγά! Όλα συνέβησαν στο Game 3 των Τελικών του ΝΒΑ, ανάμεσα στους Warriors και τους Cavaliers στο Κλίβελαντ, όπου ο δημοφιλής τραγουδιστής φαίνεται να ξυλοκοπείται άγρια.

O Stephen Collins και οι σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικες

stephen Την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών αρχών αλλά και σάλο στο Χόλιγουντ έχει προκαλέσει η ηχογραφημένη (αν αγνοία του) ομολογία του ηθοποιού Στίβεν Κόλινς, Μετά τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας, την οποία έφερε στη δημοσιότητα η γνωστή ιστοσελίδα TMZ, οι αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης ξεκίνησαν επείγουσα έρευνα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ΤΜΖ, η εν διαστάσει σύζυγός του τον άκουσε να παραδέχεται ότι έκανε σεξ με ανήλικες και ότι είχε απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει την «ασθένειά» του.

Ο Johnny Depp πουλά την περιουσία του για τα έξοδα διαζυγίου

depp Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα για τις αιτίες του χωρισμού του Johnny Depp με την Amber Heard. Στις 26 Μαΐου η Άμπερ Χερντ ζήτησε επίσημα διαζύγιο και διεκδίκησε διατροφή και την Κυριακή 12 Ιουνίου ζήτησε κάποια έξτρα πράγματα μέσω των δικηγόρων της. Σε μια επιστολή των δικηγόρων της, την οποία δημοσιοποίησε το σάιτ TMZ, η πιο διάσημη ξανθιά του καλοκαιριού απέστειλε ολόκληρη λίστα, με υπερβολικές απαιτήσεις και ελπίζει να τα πάρει μόλις βγει το διαζύγιο. Στη λίστα ζητάει το 4×4 Range Rover του ηθοποιού, τη βίλα στο κέντρο του Λος Άντζελες, 25.000 δολάρια για το προσωπικό και 100.000 δολάρια για τους δικηγόρους της. Δείτε όλα τα θέματα του Weekend