Παρθενιά! Έννοια ακριβοθώρητη, το καμάρι των νεαρών κοριτσιών. Αν και το θέμα στη σημερινή εποχή φαντάζει κάπως ξεπερασμένο και vintage, εντούτοις υπάρχουν ακόμα γυναίκες που δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν την παρθενιά τους μέχρι να βρουν τον ένα, τον ιδανικό για εκείνες άντρα στον οποίο είναι αποφασισμένες να δώσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν και το οποίο κρατούσαν σαν φυλακτό όλο αυτόν τον καιρό μέχρι να τον συναντήσουν. Εάν η ζωή είναι το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, η παρθενιά θεωρείται το πολυτιμότερο αγαθό της γυναίκας. Ο λόγος; Μία και μόνο φορά αρκεί για να το χάσει μια για πάντα. Έτσι κάποιες γυναίκες αναστέλλουν την σαρκική απόλαυση για αργότερα ή ξεκαθαρίζουν ότι θα δώσουν ό,τι πολυτιμότερο έχουν στον άνθρωπο που θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας και από εκεί στο κρεβάτι. Οι γυναίκες που ακολουθούν ασπάστηκαν την αγαμία και αποφάσισαν να πουλήσουν την παρθενιά τους online αναζητώντας εύκολο και γρήγορο κέρδος. Πειθάρχησαν σώματι και πνεύματι, έμειναν αγνές σαν την πρώτη δροσοσταλίδα της άνοιξης για να χτυπήσουν αμύθητα ποσά τα οποία δεν φαντάζονταν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα. Ας δούμε περιπτώσεις κορασίδων που κατάφεραν να κερδίσουν πολλά, χάνοντας… κάτι!

Rosie Reid

par1 Το 2004 η 18χρονη Rosie Reid από το Λονδίνο αποφάσισε να δοθεί σε έναν 44χρονο διαζευγμένο για 8.400 λίρες. Εάν και φαινομενικά αυτή ήταν η πρώτη της επαφή με άντρα, διατηρούσε ήδη δεσμό με μία γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με φήμες, περίμενε έξω από το δωμάτιο όση ώρα η Rosie ήταν «υποχρεωμένη» να ικανοποιήσει τον πελάτη της και να χάσει ό,τι πολυτιμότερο είχε. Η δουλειά έγινε, τα λεφτά δόθηκαν και την επόμενη μέρα οι δύο γυναίκες, πάλι σύμφωνα με φήμες, έκλαιγαν γοερά για αυτό που τους είχε συμβεί.

Graciela Yataco

par2 Το 18χρονο μοντέλο από το Περού βρίσκεται σε τεράστια οικονομική ανάγκη το 2005. Η μητέρα της είναι άρρωστη και εκείνη χρειάζεται χρήματα για να αγοράσει τα φάρμακα της μαμάς της αλλά και να μεγαλώσει τον μικρότερο αδερφό της. Παίρνει λοιπόν την απόφαση να θυσιαστεί και να πουλήσει την παρθενιά της προς 1.300.000 δολάρια, ένα καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Natalie Dylan

par3 Το 2008 η 22χρονη κυρία κατάφερε να πουλήσει την παρθενιά της έναντι του αστρονομικού ποσού των 3.7000.000 δολαρίων. Ο λόγος; Το κορίτσι δεν ήθελε να μείνει ξύλο απελέκητο, ήθελε να σπουδάσει. Η Natalie Dylan, δεν μπορούσε να πληρώσει το μεταπτυχιακό της και κατέφυγε σε μία εύκολη και σίγουρη λύση. Μάλιστα δημοσίευσε την πρόθεσή της να πουλήσει την παρθενιά της σε διάσημη αμερικανική εκπομπή γεγονός που αύξησε τις προσφορές. Αυτό αποδείχτηκε μία ευρηματική κίνηση που δικαιολογεί απόλυτα και το μεγάλο ποσό που χτύπησε.

Alina Percea

par4 Η Natalie Dylan δεν ήταν η μόνη που… θυσιάστηκε για να τελειώσει τις σπουδές της. Η 18χρονη Alina Percea δόθηκε πρώτη φορά σε άντρα έναντι αρκετά μεγάλης χρηματικής αμοιβής, προκειμένου και αυτή να πληρώσει τις σπουδές της. Ένας 45χρονος Ιταλός αγόρασε το… εμπόρευμα για 8.800 λίρες ενώ πλήρωσε και το ταξίδι της ανέγγιχτης νεαράς στη Βενετία. Και επειδή ο πελάτης ήθελε να είναι σίγουρος ότι τα λεφτά του θα πιάσουν τόπο,  η Percea πέρασε από ειδικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι κανείς δεν είχε αγγίξει πρωτύτερα την καλή του.

 Raffaella Fico

par5 Το 2009 το 20χρονο και άκρως εντυπωσιακό μοντέλο από την Ιταλία Raffaella Fico που συμμετείχε και στο Big Brother της Ιταλίας το 2008, αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της για να αγοράσει το σπιτικό της αλλά και να πληρώσει τα μαθήματα υποκριτικής που είχε αποφασίσει να παρακολουθήσει. Αφού φίλησε σταυρό ότι δεν είχε πάει ποτέ στη ζωή της με αγόρι, κατάφερε να βρει… αγοραστή ο οποίος πλήρωσε 1.800.000 δολάρια για την παρθενιά της. Η ίδια είχε μάλιστα είχε δηλώσει: «Εάν δεν μου αρέσει θα πιω ένα ποτήρι κρασί και θα ξεχάσω τα πάντα».

Catarina Migliorini

par6 Έναντι 780.000 δολαρίων πούλησε την παρθενιά της στο Διαδίκτυο η βραζιλιάνα φοιτήτρια Catarina Migliorini το 2012. Ο… τυχερός ήταν ένας Ιάπωνας που εμφανίστηκε με το όνομα «Νάτσου». Ο «Νάτσου» κατάφερε να εκτοξεύσει τους άλλους πέντε διεκδικητές του… τροπαίου πληρώνοντας πολλα, καθώς για να κερδίσει. Η… τιμή της Catarina εκτοξεύτηκε από τα 190.000 στα 780.000 δολάρια! Όσον αφορά στα κίνητρα της βραζιλιάνας καλλονής οι απόψεις διίστανται. Η ίδια είχε δηλώσει ότι θα διαθέσει το 90% των χρημάτων σε φιλανθρωπίες. Συγκεκριμένα είχε πει ότι με τα χρήματα αυτά θα χτιστούν κατοικίες για άπορες οικογένειες στην πόλη Σάντα Καταρίνα. Ωστόσο, υπήρξαν πολλοί που είπαν ότι όλα έγιναν για τις ανάγκες ενός αυστραλιανού πρότζεκτ που θα περιλαμβάνει κινηματογράφηση της σεξουαλικής πράξης ώστε να δημιουργηθεί στη συνέχεια ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ζητούνται παρθένες». Η Catarina μάλιστα θα πληρωνόταν και για το ντοκιμαντέρ, με 20.000 δολάρια ενώ δήλωνε έτοιμη να αποδείξει ακόμα και στον πλέον δύσπιστο ότι δεν έχει έλθει κατά το παρελθόν σε ερωτική επαφή.

Ρωσίδα πούλησε την παρθενιά της στην κατηγορία «νέα, όχι μεταχειρισμένα»

par7 Μία 18χρονη κοπέλα από τη Σιβηρία με ηλεκτρονικό ψευδώνυμο «Shatuniha» έβαλε αγγελία πώλησης της παρθενιάς στη ρωσική ιστοσελίδα δημοπρασιών 24au.ru, στην κατηγορία μάλιστα «νέα, όχι μεταχειρισμένα». Μάλιστα περιέγραψε την συγκεκριμένη αγοραπωλησία ως εξής: «Είμαι σε επείγουσα ανάγκη για χρήματα, πουλάω οπότε το πολυτιμότερο πράγμα που έχω» και δήλωσε έτοιμη να περάσει οποιοδήποτε τεστ για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει συνευρεθεί πότε ξανά με άντρα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Siberian Times, ο νικητής της δημοπρασίας ήταν ο Evgeniy Volnov, ο οποίος προσφέρθηκε να πληρώσει 27.950 δολάρια για το πρώτο ερωτικό βράδυ της Shatuniha.

Unigirl

par8 Το 2010, μία φτωχή φοιτήτρια φοιτητής από τη Νέα Ζηλανδία, με το ψευδώνυμο «Unigirl» έβαλε σε πλειστηριασμό την παρθενιά της για να πληρώσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο. Αφού δέχτηκε 1.200 προσφορές για την… καθαρότητά της, είπε το «ναι» στα 32.000 δολάρια, μία προσφορά που όπως είπε ήταν «πολύ πέρα από ό, τι ονειρεύτηκα» και δήλωσε ευγνώμων για το ενδιαφέρον των υποψηφίων. Δείτε όλα τα θέματα του Weekend