Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 2: La Mamounia, Marrakech, Μαρόκο

Ένα από τα διάσημα ξενοδοχεία στον κόσμο, σχεδόν τόσο γνωστό όσο και η ίδια η Ροζ Πόλη του Μαρόκο άνοιξε και πάλι τις πύλες του για το κοινό το 2009, μετά από μια ολική και ριζική ανακαίνιση, που διήρκεσε τρία χρόνια και κόστισε €100 εκατομμύρια.

Το εικονικό αυτό ξενοδοχείο άνοιξε για πρώτη φορά το 1923 και από τότε οι διάσημοι επισκέπτες του, όπως η Μάρλεν Ντίτριχ, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ και ο Μίκ Τζάγκερ το μετέτρεψαν σε έναν από τους πιο πολυπόθητους προορισμούς για πολυτελή διαμονή.

Ο Παρισινός σχεδιαστής Jacques Garcia ανέλαβε το δύσκολο έργο να επαναφέρει στην αδιαμφισβήτητη “Μεγάλη Κυρία” του Μαρακές την αλλοτινή της δόξα, με τη βοήθεια των πιο ταλαντούχων ζωγράφων και ξυλογλυπτών της πόλης.

Οι τεχνίτες έκοψαν εκατομμύρια πλακάκια στο χέρι, ένωσαν ξύλα για την επένδυση των τοίχων, σκάλισαν περίτεχνα σχέδια στις κολώνες από γύψο και τοποθέτησαν εκατοντάδες χειροποίητα φανάρια.

Χάρη σε αυτούς, το παλάτι ανέδειξε την αίγλη του παρελθόντος, συνδυάζοντας την με το παρόν και το μέλλον με διακόσμηση εμπνευσμένη από το μαροκινό στυλ, με περίπλοκα μοτίβα, αραβουργήματα και έργα τέχνης να δίνουν μια παραμυθένια αίσθηση σε όλους τους χώρους.

Τα τέσσερα γκουρμέ εστιατόρια του ξενοδοχείο προσφέρουν αυθεντική μαροκινή, γαλλική και ιταλική κουζίνα, ενώ στις εγκαταστάσεις του La Mamounia υπάρχουν ακόμα δυο μπαρ, αίθουσα τσαγιού σε αποικιακό στυλ και ένα αίθριο με κομψούς ασπρόμαυρους κίονες.

Διαθέτει 236 deluxe δωμάτια, 71 σουίτες, καθώς και τρεις βίλες με πισίνες . Ανεξάρτητα από το μέγεθος, κάθε δωμάτιο αποτελεί μια ιδιωτική όαση, στο στυλ των αυτοκρατορικών ανακτόρων του Μαρόκου, με ζωγραφισμένα ταβάνια, έπιπλα αντίκες και πολυτελή υφάσματα.

Εμπνευσμένο από ένα μεθυστικό μείγμα της μαροκινής και ανατολίτικης κουλτούρας, το spa συνδυάζει παραδοσιακές και σύγχρονες θεραπείες προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες