Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 6: Taj Mahal Palace, Mumbai, Ινδία

Η ιστορία του Μουμπάι και του Taj Mahal Palace είναι δραματικά αλληλένδετες, αφού το πολυτελές κατάλυμα είναι το πρώτο ορόσημο της πόλης, που χτίστηκε 21 χρόνια πριν από την Πύλη Ινδίας.

Για περισσότερο από έναν αιώνα, το Taj έχει διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο στη ζωή της πόλης, φιλοξενώντας μαχαραγιάδες, αξιωματούχους και εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο.

Σήμερα ανήκει στα Leading Hotels του κόσμου και αποτελεί αγαπημένο προορισμό για απαιτητικούς ταξιδιώτες, που θέλουν να γίνουν κι αυτοί κομμάτι του θρυλικού ξενοδοχείου.

Ένας θησαυρός από ανεκτίμητης αξίας αναμνηστικά, μια μοναδική ιστορία πίσω από κάθε του δωμάτιο και μια συμφωνία ορόσημο σε κάθε αίθουσα συνεδριάσεων συνθέτουν τη μοναδικότητα αυτού του παλατιού, που χτίστηκε το 1903 δίπλα στην θάλασσα του Μουμπάι.

Με θέα την Πύλη της Ινδίας και πανοραμική θέα στον κόλπο, κάθε ένα από τα 560 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των 44 σουιτών συνδυάζουν άψογα την πλούσια ιστορία με τις σύγχρονες ανέσεις.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μυριάδες αρχιτεκτονικά στυλ, όπως oriental χαρακτικά, γοτθικά κουφώματα, ακόμα κι έναν φλωρεντινό θόλο, ενώ ο πύργος που δεσπόζει στη μια πλευρά του μπορεί να υπερηφανεύεται για τη σύγχρονη μαυριτανική αισθητική του. Τα δωμάτια που στεγάζονται σε αυτό το κομψό σύγχρονο κτίριο, καθώς και στην πολυτελή Palace Wing διαθέτουν επιβλητικά έπιπλα αντίκες.

Το Taj Mahal Palace διαθέτει μερικά από τα πιο περιζήτητα εστιατόρια στην Ινδία. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν ποικίλα στυλ μαγειρικής και τις πιο ευφάνταστες γαστρονομικές παραδόσεις από την Ινδία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Μπορούν να επιλέξουν να δειπνήσουν σε ένα από τα 10 εστιατόρια ή να απολαύσουν μια ιδιωτική γευστική εμπειρία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Συνδυάζοντας την αρχαία ινδική σοφία με τις σύγχρονες θεραπείες, το Jiva Spa προσφέρει μοναδικές επιλογές από εξειδικευμένους επιστήμονες, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικά προϊόντα σε ένα αρμονικό περιβάλλον.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες