Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 7: Corinthia Hotel, Λονδίνο, Αγγλία

Στην καρδιά του Λονδίνου και συγκεκριμένα του Westminster, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον ποταμό Τάμεση, καθώς και σε μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της πόλης, το πολυτελές ξενοδοχείο Corinthia αποτελεί τη ναυαρχίδα της αλυσίδας και αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία της πρωτεύουσας της Αγγλίας.

Αυτό το μεγάλο βικτοριανό κτήριο, που χρονολογείται από το 1885, έχει ανακαινιστεί πλήρως προσφέροντας μοναδικής αισθητικής δωμάτια, μοντέρνες σουίτες και ευφάνταστες penthhouse σουίτες με state-of – the-art πολυτέλεια του 21ου αιώνα.

Συνδυάζοντας την παραδοσιακή μεγαλοπρέπεια με την σύγχρονη φρεσκάδα, το πολυτελές ακίνητο καλωσορίζει τους επισκέπτες του σε μια από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές του Λονδίνου, εντυπωσιάζοντας με το design και τη διακόσμηση του.

Παίρνοντας έμπνευση από παγκόσμιας αναγνώρισης σχεδιαστές, το μοναδικό λόμπι του ξενοδοχείο με τα ψηλά ταβάνια, τα γυαλισμένα μάρμαρα και την διακόσμηση που κόβει την ανάσα οδηγεί τους επισκέπτες στο εξίσου εντυπωσιακό lounge με τον κρυστάλλινο πολυέλαιο.

Τα 294 δωμάτια και οι σουίτες του έχουν σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια, διαθέτοντας πολυτελή διακόσμηση, μαρμάρινο μπάνιο και όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Οι γαστρονομικές εκπλήξεις θα συναρπάσουν τους επισκέπτες στο Massimo Restaurant & Oyster Bar με ιταλική κουζίνα ή βρετανική κουζίνα με τη χρήση υψηλής ποιότητας εποχιακών συστατικών στο The Northall Restaurant.

Το διάσημο απογευματινό τσάι σερβίρεται κάτω από τον υπέροχο Baccarat πολυέλαιο, ενώ στο μπαρ Bassoon προσφέρονται υπέροχα κοκτέιλ και εκλεκτά κρασιά.

Το ESPA είναι το μεγαλύτερο σπα του Λονδίνου και προσφέρει τις υπηρεσίες μιας ασυναγώνιστης ομάδας κορυφαίων επαγγελματιών, όπως γυμναστική, ειδική διατροφή και θεραπείες σπα πολυτελείας για το πρόσωπο και το σώμα.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες