Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 9: Cıragan Palace, Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Ένα ξενοδοχείο – ορόσημο της Κωνσταντινούπολης και ένα από τα διάσημα πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, το Ciragan Palace δεσπόζει στις όχθες του Βοσπόρου, στην ευρωπαϊκή πλευρά της πόλης, κουβαλώντας μια πλούσια ιστορική κληρονομιά.

Οι πολυάριθμοι βασιλείς και αρχηγοί κρατών, που διαμένουν στις πολυτελείς σουίτες του συνεχίζουν μια μακρά παράδοση, αφού το μεγαλοπρεπές αυτό κτήριο ήταν κατοικία σουλτάνων.

Η αυτοκρατορική αίσθηση είναι διάχυτη σε όλους τους εντυπωσιακά διαμορφωμένους χώρους, που απηχούν την χλιδή της οθωμανικής εποχής.

Οι θολωτές οροφές, τα κομψά έπιπλα αντίκες και τα μεταξωτά υφάσματα σε συνδυασμό με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και φυσικά τη μαγευτική θέα στο Βόσπορο δημιουργούν ένα σχεδόν παραμυθένιο σκηνικό.

Οι σουίτες και τα δωμάτια έχουν θέα, είτε στον Βόσπορο, είτε στο πάρκο Yıldız από τα ιδιωτικά τους μπαλκόνια. Οι σουίτες, που βρίσκονται στο ιστορικό κτίριο προσφέρουν 24ωρη υπηρεσία ιδιωτικού μπάτλερ, ιδιωτική είσοδο και πολυτελές lounge.
Το εστιατόριο Laledan προσφέρει ανοικτό πρωινό μπουφέ με πάνω από 250 είδη εδεσμάτων από όλο τον κόσμο, με αραβική και ασιατική γωνιά, αλλά και πλούσιο μενού με τοπικές σπεσιαλιτέ.

Παράλληλα, το εστιατόριο και Lounge Tugra προσφέρει την απόλυτη οθωμανική γευστική εμπειρία κάθε βράδυ, με τη συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής και τα μπαρ Le Fumoir και Çırağan είναι ιδανικά για το κλείσιμο της μέρας.

Κάθε ένα από τα συνολικά έξι εστιατόρια του παλατιού, έχουν πανοραμική θέα στην τούρκικη μητρόπολη και τα στενά του Βοσπόρου από τις βεράντες τους.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο χαμάμ, να απολαύσουν ένα μασάζ στον ιδιωτικό υπαίθριο χώρο ή το μπάνιο τους σε μια από τις εντυπωσιακές πισίνες.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες