Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 12: Brown’s Hotel, Λονδίνο, Αγγλία

Στην καρδιά του Mayfair, μιας από τις πιο μοντέρνες και διάσημες περιοχές του Λονδίνου και συγκεκριμένα στην Albemarle Street, έναν ήσυχο δρόμο του 18ου αιώνα βρίσκεται το Brown’s Hotel, ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία της πόλης, με συναρπαστική ιστορία και διάσημους επισκέπτες.

Ανοίγοντας τις πύλες του για το κοινό το 1837, σήμερα το πλήρως ανακαινισμένο, πολυτελές ξενοδοχείο μεταφέρει τους επισκέπτες του στην εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα της σύγχρονης βρετανικής πολυτέλειας.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του είναι διακοσμημένα από την Olga Polizzi σε μοντέρνο στιλ, διατηρώντας τα αρχικά χαρακτηριστικά και τις λεπτομέρειες. Η μοναδική του αισθητική ενισχύεται από πρωτότυπα και σύγχρονα έργα τέχνης, δημιουργώντας μια κομψή αίσθηση.

Άλλωστε, το ξενοδοχείο φημίζεται για την παραδοσιακή αγγλική, βικτοριανή κομψότητα, η οποία δένει αρμονικά με τη σύγχρονη αισθητική.

Το εστιατόριο Albemarle είναι από μόνο του προορισμός, τόσο για τους Λονδρέζους, όσο και για τους επισκέπτες, οι οποίοι έρχονται εδώ για να δοκιμάσουν το μενού του φημισμένου σεφ Mark Hix, με κλασικά βρετανικά πιάτα.
Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει υψηλής ποιότητας γαστριμαργικές δημιουργίες, αλλά και αυθεντικά έργα τέχνης, που κοσμούν το χώρο.

Το Donovan Bar από την άλλη, αποτίει φόρο τιμής στον διάσημο φωτογράφο Terence Donovan, φιλοξενώντας μια συλλογή από πενήντα φωτογραφίες του.

Ένα από τα must του ξενοδοχείου, είναι το βραβευμένο απογευματινό τσάι του, που σερβίρεται στο English Tea Room από τα μέσα του 19ου αιώνα, προσφέροντας την πεμπτουσία της αγγλικής εμπειρίας.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες