Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 17: Mardan Palace, Antalya, Τουρκία

Ένα θεαματικό συγκρότημα κτηρίων, που περιβάλλουν ένα σύμπλεγμα από πισίνες, ξύλινες γεφυρούλες και καλοφτιαγμένους κήπους συνθέτουν το υπερπολυτελές Mardan Palace, που δεσπόζει στις ακτές της Μεσογείου, καταλαμβάνοντας συνολική έκσταση 180.000 τ.μ.

Συνδυάζοντας την βιωματική πολυτέλεια με την κομψότητα του οθωμανικού παρελθόντος και το βασιλικό μεγαλείο ένδοξων αυτοκρατοριών με τις σύγχρονες ανέσεις, το θέρετρο υπόσχεται στους επισκέπτες του εξαιρετικές υπηρεσίες και ποιότητα που θα τους μεταφέρει σε έναν κόσμο ανατολίτικου παραμυθιού.

Τα συνολικά 546 μοναδικά δωμάτια και οι σουίτες του Mardan Palace σηματοδοτούν την επιστροφή στις μέρες της χλιδής. Κάθε χώρος έχει σχεδιαστεί και επιπλωθεί για να περιποιηθεί και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, προσφέροντας παράλληλα εκπληκτική θέα στην οροσειρά του Ταύρου, στην γέφυρα Vinci Da, που εκτείνεται πάνω από την πισίνα ή μερική θέα στη Μεσόγειο.

Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με διαδραστικά συστήματα multi – media, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, ασύρματη πρόσβαση στο internet και προϊόντα περιποίησης Hermès. Διατίθεται ακόμα 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 21 εστιατόρια και μπαρ. Τα δέκα εστιατόρια περιλαμβάνουν από γεύσεις της Άπω Ανατολής έως και κλασικά δυτικά μενού.

Τα 11 μπαρ και καφέ του Mardan Palace προσφέρουν μια πληθώρα επιλογών, από το κομψό Onyx Bar που βρίσκεται πίσω από ένα καταρράκτη, έως ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία στην Τουρκία.

Το Mardan Spa προσφέρει ένα συναρπαστικό μενού περιποίησης με εξωτικές θεραπείες, σύμφωνα με φιλοσοφίες από όλο τον κόσμο, αλλά και την πισίνα Thalasso Therapy.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες