Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 21: Andaz Maui at Wailea, Χαβάη

Χτισμένο σε μια μαγευτική παραθαλάσσια τοποθεσία, το Andaz Maui προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία διαμονής, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν χαλαρωτικές στιγμές στις αμμουδιές της Χαβάης, να εξερευνήσουν τα τεράστια θαύματα της περιοχής ή να απολαύσουν το ποτό τους δίπλα στην πολυτελή πισίνα.

Το απαλό αεράκι του ωκεανού και οι πεντακάθαρες ακτές της παραλίας Mokapu προσφέρουν το τέλειο σκηνικό για τα 297 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια και τις σουίτες, ενώ το resort διαθέτει και επτά πολυτελείς ιδιωτικές κατοικίες με δύο και τέσσερα υπνοδωμάτια.

Το μαγευτικό περιβάλλον κάνει τους επισκέπτες να νιώθουν ότι μπήκαν σε έναν μοναδικό κόσμο, βγαλμένο από παραμύθι. Η διακόσμηση των χώρων ακολουθεί τα πρότυπα της τοπικής παράδοσης, με κύρια στοιχεία το ξύλο και τα εντυπωσιακά υφάσματα.

Η αίσθηση του μοντέρνου είναι διάχυτη σε όλους τους πολυτελείς χώρους, ενώ υπερμεγέθη έργα τέχνης δένουν αρμονικά με τους μεγάλους, ανοικτούς χώρους.

Οι επισκέπτες καλούνται να ξεκινήσουν τη μέρα τους απολαμβάνοντας καφέ και φρέσκα εδέσματα στο Bumbye Beach Bar, ενώ για ένα ρομαντικό βράδυ με κοκτέιλ ιδανικό είναι το Lehua Lounge.

Αυθεντική κουζίνα της περιοχής σερβίρεται στο εστιατόριο Ka’ana Kitchen, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς φρούτων και λαχανικών στο Mokapu Market.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες