Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 33: Golden Savoy, Bodrum, Τουρκία

Χτισμένο κατά μήκος της ακτής της Αλικαρνασσού, μπροστά στο απαράμιλλης ομορφιάς γαλάζιο του μυθικού Αιγαίου πελάγους, το εντυπωσιακό πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Golden Savoy σας υποδέχεται με υπηρεσίες απόλυτης πολυτέλειας.

Η άψογη εξυπηρέτηση, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η αποκλειστική εξυπηρέτηση κάθε φιλοξενούμενου 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, μέσω της υπηρεσίας ιδιωτικού μπάτλερ διασφαλίζουν ότι κάθε επιθυμία των επισκεπτών του θα γίνει πραγματικότητα.

Τα καταλύματα αποτελούνται αποκλειστικά από πολυτελείς σουίτες και απαράμιλλης πολυτέλειας βίλες, ενώ η πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, αλλά και σε μια σειρά από τα καλύτερα μπαρ, εστιατόρια και κέντρα ψυχαγωγίας της περιοχής, το κατάλυμα προσφέρει παραδεισένια φιλοξενία για τους λάτρεις της τελειότητας και την απόλυτης άνεσης.

Οι 110 ξεχωριστές σουίτες και βίλες διακοσμημένες με εντυπωσιακά έπιπλα, υφάσματα και επίχρυσα αντικείμενα εξασφαλίζουν μια ποιοτική διαμονή και φυσικά μοναδική θέα στη θάλασσα από τις πολυτελείς βεράντες.

Για την απόλυτη άνεση των επισκεπτών, όλες οι σουίτες και οι βίλες είναι εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας iPads με ένα έξυπνο σύστημα, που επιτρέπει τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού, φωτισμού, υπηρεσίας δωματίου και καθαριότητας.

Στο εστιατόριο Golden Dragon σερβίρονται γεύσεις της Άπω Ανατολής, ενώ ο χώρος του σπα είναι ιδανικός για τη χαλάρωση του σώματος και του πνεύματος.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες