Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 34: Hotel Majlis, Κένυα

Επιβιβαστείτε στο παραδοσιακό καραβάκι, που θα σας μεταφέρει σε ένα μαγευτικό παραθαλάσσιο θέρετρο στην καρδιά του Αρχιπελάγους Lamu στην Κένυα και μπείτε στον κόσμο του Majlis, ενός πανέμορφου ξενοδοχείου, που θα γίνει το καταφύγιο σας.

Η λέξη Majlis σημαίνει στα αραβικά ένα όμορφο μέρος, που φτιάχτηκε για να ψυχαγωγήσει επίτιμους καλεσμένους και αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία του resort, να δημιουργήσει έναν φιλόξενο χώρο, όπου τα τιμώμενα πρόσωπα, δηλαδή εσείς, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Σχεδιασμένο αρχικά ως ιδιωτική κατοικία, το ξενοδοχείο μετατράπηκε σταδιακά από ένα οικογενειακό σπίτι σε ένα πολυτελές θέρετρο με 25 δωμάτια και σουίτες, που αντανακλούν ένα μεθυστικό μείγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σουαχίλι και ευρωπαϊκής πολυτέλειας.

Ο πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη μαγεμένος από το νησάκι Manda αγόρασε ένα μικρό οικόπεδο, που έμελλε να μετατραπεί σε επίγειο παράδεισο.

Στο Majlis ο εξωτισμός της ανατολικής Αφρικής εναρμονίζεται άψογα με τις σύχρονες ανέσεις. Το λευκό είναι το κυρίαρχο χρώμα, αλλά οι πινελιές του παραδοσιακού στυλ Σουαχίλι ενσωματώθηκαν επίσης δημιουργώντας ένα εξωτικό περιβάλλον.

Τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ψηλές οροφές, χαρακτηριστικό αυτής της περιοχής, καθώς και έπιπλα από σκούρο ξύλο και μοναδικά διακοσμημένες πόρτες.

Σε αυτό το μείγμα προστέθηκαν ξυλόγλυπτα αντικείμενα, παραδοσιακά έργα τέχνης και πολυθρόνες με πολύχρωμα κεντημένα μαξιλάρια.

Σε όλο το ξενοδοχείο, θα δείτε καλλιτεχνικούς θησαυρούς που βοηθούν να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των τοπικών παραδόσεων και του ευρωπαϊκού στυλ.

Από το εστιατόριο έως τους κοινόχρηστους χώρους με τις πισίνες θαλασσινού νερού, η πολυτέλεια είναι εμφανής στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Στην εσωτερική τραπεζαρία δεσπόζει ένα μαγευτικό επιχρυσωμένο γλυπτό ελέφαντα από τον καλλιτέχνη Armando Tanzini, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιλογή των διακοσμητικών στοιχείων, όπως τα ξυλόγλυπτα, τα χαλιά και τα γλυπτά που κοσμούν το εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες