Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 49: Sheraton Huzhou Hot Spring Resort, Σαγκάη, Κίνα

Το 27ώροφο Sheraton Huzhou Hot Spring Resort σκίζει τον ουρανό της Huzhou, κοντά στη Σαγκάη και έχει το σχήμα πέταλου ή… ντόνατ.

Χτισμένο στις όχθες της λίμνης Taihu και προσφέροντας 321 δωμάτια- ανάμεσά τους 44 σουίτες και 39 βίλες- αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τη νέα κινεζική τάξη της αφθονίας.

Παρότι το ξενοδοχείο, σχεδιασμένο από τον Κινέζο αρχιτέκτονα Ma Yanson, μοιάζει να επιπλέει, οι δύο κάτω πλευρές του συναντώνται σε δύο υπόγεια επίπεδα. Διαθέτει τρία εστιατόρια με τοπική και διεθνή κουζίνα, δύο λάουντζ και συνεδριακές υποδομές συνολικού εμβαδού 2.200 τετραγωνικών μέτρων.

Το κάθε δωμάτιο περιλαμβάνει ιδιωτικό μπαλκόνι, γραφείο με εργονομική καρέκλα, σύνδεση στο διαδίκτυο, τηλεόραση LCD ενώ οι σουίτες διαθέτουν μαρμάρινα μπάνια.

Το spa του ξενοδοχείου είναι εξοπλισμένο με ατμόλουτρο, σάουνα και πισίνες υδροθεραπείας. Το γυμναστήριο διαθέτει εξοπλισμό με βάρη, αερόβια προγράμματα και θεραπείες μασάζ.

Υπάρχουν και υποδομές για ζευγάρια που επιθυμούν να γιορτάσουν στο ξενοδοχείο το γάμο τους: ένα ιδιωτικό νησί 1600 τετραγωνικών μέτρων και συντονιστή γάμου ο οποίος αναλαμβάνει την ομαλή εξέλιξη των εκδηλώσεων.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες