Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 53: PalazzinaG, Βενετία, Ιταλία

Προσφέροντας στους επισκέπτες του την ευκαιρία να δουν μια πλευρά της Βενετίας, που συνήθως γνωρίζουν μόνο οι ντόπιοι, το PalazzinaG, που βρίσκεται ανάμεσα στα περίτεχνα παλάτια της πόλης κατά μήκος του Grand Canal, είναι ένας φάρος του ενετικού πολιτισμού.

Μέσα σε ένα κτίριο του 16ο αιώνα, τα δωμάτια και οι σουίτες χαρακτηρίζονται από ένα μείγμα σύγχρονου και ρομαντικού σκηνικού, με λεπτομέρειες επιλεγμένες από τον Γάλλο καλλιτέχνη Aristide Najean, ενώ την εσωτερική του διακόσμηση επιμελήθηκε ο Philippe Starck.

Η ατμόσφαιρα του PalazzinaG σας μεταφέρει σε ένα σπίτι γεμάτο γοητεία, ζωντάνια και ιστορία , όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε το μελαγχολικό μεγαλείο της Βενετίας. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής, η πολυτέλεια και η κομψότητα είναι τα βασικά στοιχεία που σας προσφέρονται απλόχερα.

Ξεχάστε την κλασσική έννοια της ρεσεψιόν στο χώρο της εισόδου και ανακαλύψτε ένα εξατομικευμένο check in, που σηματοδοτεί την αποκλειστική εξυπηρέτηση που σας περιμένει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Οι αναφορές στο κλασικό στυλ αρχιτεκτονικής αφθονούν στους χώρους του ξενοδοχείου, όπου θα δείτε κιονοστοιχίες και σύγχρονες στήλες να συνδυάζονται άψογα στο μπαρ, το λόμπι και το lounge.

Τα 15 δωμάτια και τα επτά διαμερίσματα – σουίτες εντυπωσιάζουν με το πάντρεμα του σύγχρονου με το ρομαντικό, που τονίζεται από μοναδικής αισθητικής έπιπλα, γυάλινες επιφάνειες και συλλεκτικά αντικείμενα.

Το εστιατόριο PG αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία του PalazzinaG, μια ζεστή, φιλόξενη και ταυτόχρονα πολυτελή ατμόσφαιρα, όπου ο σεφ Luigi Frascella δημιουργεί gourmet πιάτα.

Παραμένοντας στην πτέρυγα του δέκατου έκτου αιώνα του palazzo, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Krug Lounge, το δεύτερο στον κόσμο. Με θέα στο Μεγάλο Κανάλι, είναι ανοιχτό μόνο για τα μέλη και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου.

Κοσμείται με ασυνήθιστα έπιπλα και αξεσουάρ, όπως μια σειρά από καρέκλες που μοιάζουν με ζώα και λευκούς πολυελαίους σιλικόνης και είναι ιδανικό για ένα απεριτίφ πριν από το δείπνο ή ένα ποτήρι σαμπάνια.

Νιώστε σαν γνήσιοι Βενετσιάνοι σε ένα πολυτελές παλάτι, που θα σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με τον μυστηριώδη και ιστορικό «αέρα» μιας από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες