Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 59: Alila Villas Uluwatu, Μπάλι

Επιλέξτε το Alila Villas Uluwatu, στο Μπάλι και ζήστε μια μοναδική εμπειρία διαμονής σε ένα υπερπολυτελές περιβάλλον, 100 μέτρα πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό.

Οι βίλες του resort είναι χτισμένες σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, μέσα σε ένα σύμπλεγμα από πισίνες και κήπους. Η πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό του ήταν το μοναδικό τοπίο της σαβάνας και ως εκ τούτου η απόλυτη αρμονία με τη φύση είναι διάχυτη σε όλους τους χώρους του.

Διαθέτει 52 ευρύχωρες βίλες ενός υπνοδωματίου, 2 βίλες με δυο υπνοδωμάτια, 25 ιδιωτικές βίλες και πέντε βίλες χτισμένες στον βράχο, που διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα.

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες θελήσουν ποτέ να εγκαταλείψουν τους προσωπικούς τους παραδείσους ηρεμίας, οι κοινόχρηστοι χώροι του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν φοίνικες, πισίνα 50 μέτρων, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη, ένα μπαρ με πούρα, ένα κέντρο εκδηλώσεων και έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για γάμους.

Για χαλάρωση και αναζωογόνηση ιδανικό είναι το Spa Alila, όπου οι παραδοσιακές περιποιήσεις μασάζ και θεραπείες ομορφιάς προσφέρονται από το έμπειρο προσωπικό μέρα και νύχτα.

Το εστιατόριο του resort προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας πιάτα, ενώ το The Warung σερβίρει φαγητό εμπνευσμένο από παραδοσιακές συνταγές του Μπάλι και της Ινδονησίας σε μια φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία δρασηριοτήτων, όπως βόλτες με ποδήλατο μέσα σε ορυζώνες, ράφτινγκ, ορειβασία, καταδύσεις και μαθήματα μαγειρικής στη Σχολή Μαγειρικής Alila.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!