Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 61: Aqua Dome Tirol, Langenfeld, Αυστρία

Στην καρδιά του μοναδικού αλπικού τοπίου της κοιλάδας Ötztal του Τιρόλο, το First Class Superior ξενοδοχείο Aqua Dome εντυπωσιάζει με τον έξυπνο συνδυασμό της παραδοσιακής αλπικής γοητείας, της ζεστής φιλοξενίας και της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Πρόκειται για το καλύτερο θέρετρο με ιαματικά λουτρά στην περιοχή των Άλπεων, προσφέροντας απεριόριστες επιλογές για κολύμβηση, ευεξία και ενίσχυση της φυσικής κατάστασης των επισκεπτών του κάθε εποχή του έτους.

Καθαρές γραμμές, άφθονο ξύλο και γυαλί συνθέτουν το σχεδιασμό των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Ως εκ τούτου, το φυσικά σχεδιασμένο και κομψό συγκρότημα ταιριάζει ιδανικά με το αλπικόν κόσμο του Ötztal.

Στα 200 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, η διακόσμηση σφυρηλατεί αριστοτεχνικά μια γέφυρα μεταξύ του σύγχρονου σχεδιασμού και της ζεστασιάς των παραδοσιακών σπιτιών. Η ζεστή ατμόσφαιρα ενισχύεται με τη χρήση του ξύλου, του δέρματος και φυσικά με τον καλαίσθητο φωτισμό.

Στο μοναδικό θερμικό σπα οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις 13 θερμαινόμενες πισίνες των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Αναμφισβήτητα οι πιο εντυπωσιακές είναι οι τρεις εξωτερικές πισίνες, που δεσπόζουν στον υπέροχα διαμορφωμένο κήπο και μοιάζουν να αιωρούνται σε ύψος έως 12 μέτρων.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!


Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!