Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 62: Hotel Topazz, Βιέννη, Αυστρία

Ανακαλύψτε το πλούσιο πολιτιστικό παρελθόν της Βιέννης, στο Hotel Topazz , που είναι το πρώτο «πράσινο», πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, στο ιστορικό 1ο διαμέρισμα.

Συνδυάζει την σύγχρονη αρχιτεκτονική με μια κεντρική φιλοσοφία εξοικονόμησης πόρων, που ξεκινά με τη χαμηλή χρήση ενέργειας και επεκτείνεται στην χρήση τροφίμων τοπικής προέλευσης και την κατασκευή του με πράσινα οικοδομικά υλικά.

Περιτριγυρισμένο από τα πιο περιζήτητα αξιοθέατα, όπως περίπου 60 μουσεία, καθεδρικοί ναοί, εκκλησίες, πολυτελή καταστήματα, εστιατόρια και διάσημα καφέ, το ξενοδοχείο αποτίει φόρο τιμής στην κληρονομιά της καλλιτεχνικής Βιέννης του τέλους του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα.

Το όνομά του, η κυλινδρική του μορφή και τα μεγάλα οβάλ παράθυρα αντλούν επιρροή από ένα ασημένιο αγγείο, σπαρμένο με πολύτιμους λίθους, έργο του βιεννέζου καλλιτέχνη Koloman Moser, που έδωσε έμπνευση στον αρχιτέκτονα Michael Manzenreiter.

Η βιεννέζικη Modern Age αναβιώνει σε όλο το ξενοδοχείο και ιδιαίτερα στο Salon του, όπου ο επισκέπτης θα ζήσει μια χαλαρή και πολυτελή εμπειρία, που θυμίζει κάτι από τα παλιά σπίτια της Βιέννης. Με φιλόξενους καναπέδες και πολυθρόνες, ξεχωριστές γωνίες, σνακ και ποτά, οι επισκέπτες καλούνται να χαλαρώσουν, να στοχαστούν ή ακόμα και να εργαστούν.

Το Salon Topazz σερβίρει βιολογικά προϊόντα από αυστριακούς παραγωγούς και κρασί βιολογικής καλλιέργειας. Οι επισκέπτες έχουν περισσότερες επιλογές για φαγητό απέναντι, στο θυγατρικό ξενοδοχείο Lamee, όπου το καφέ, μπαρ και μπιστρό Bloom προσφέρει αυστριακές λιχουδιές όλη την ημέρα.

Τα 31 δωμάτια, καθώς και η σουίτα του τελευταίου ορόφου, διαθέτουν μαλακά έπιπλα σε γήινες αποχρώσεις, ξύλινη επένδυση και πλούσιες κουρτίνες. Τα εξαιρετικά φωτιστικά, οι πολυθρόνες και τα υφάσματα είναι εμπνευσμένα από την Wiener Werkstätte, μια κοινότητα Βιεννέζων καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων του 20ου αιώνα.

Κάθε ένα από τα οβάλ παράθυρα περιλαμβάνει ένα κρεβάτι εμπνευσμένο από τα έπιπλα Biedermeier, που έχει ενσωματωθεί στο περβάζι του παραθύρου. Είναι το ιδανικό μέρος για να θαυμάσετε τη θέα στην πόλη.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες